20210919

19.9.2021.

Sunnuntai. 8.5 astetta lämmintä ylösnousussa - auringon puolella, sillä aurinko paistoi.

Söimme aamupalaa ja kahvia. Paino pysynyt samoissa lukemissa, kuin viikko sitten. Sokeriarvot ovat olleet hyviä kolmen viikon ajan - paremminkin huippuhyviä - johtuen ruokavaliosta. Liikunta minulla onkin ollut kuvioissa jo pidempään. Siinäpä ne "mahtitekijät" diabeetikolle. Lääkkeiden käyttö vähenee.

11:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Sunnuntaijuhlaan. Jorma Saarinen vaimoineen vierailivat. He puhuivat Elämän eväät-keräyksestä, jolla nyt halutaan auttaa Ugandan pakolaislapsia. Fida International ry on suomalainen ulkoministeriön tukema lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toteuttaa keräystä. Jorma Saarinen saarnasi. Tilaisuuden jälkeen oli alakerrassa kahvitarjoilu, jonka tuotto meni em. hankkeen hyväksi.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin yhdestä paikasta hakemassa suppilovahveroita ämpärillisen. Olivat hyviä. Myös hyviä omenia sain.

Klo 15 tuli TV7Plussan kautta Odota ihmettä-kokouskiertueen lähetys Kokkolasta. Evankelista Tommy Lilja puhui. M-L "siivosi" suppilovahveroita ja laitteli niitä. Samalla kuunnellen TV7:n lähetystä. Huomennakin tulee klo 18 lähetys TV7Plussalta, Odota ihmettä-kokouskiertueesta. Silloin se on Oulussa.

Tein HIIT-treenin - maksimaalisen intervalliharjoituksen. Sarvistepperillä. Kesto 15 min. 30 sek. 7 kertaa 30 sek. jäykimmällä, maksimaalisella teholla. Alussa ja lopussa, sekä jokaisessa välissä 1 min. 30 sek. polkemista rennommin herkemmällä jäykkyydellä.

Lueskelin kirjaa.

M-L teki suppilovahveroista hyvää piirakkaa. Teen kanssa iltapalaksi. Sanoin, että jos Timo saisi tätä, niin varmasti tekisi itsekin.

Seurasimme uutisia.

Siunausta!

Ps. "Valvokaa, pysykää lujina uskossa, olkaa miehuulliset, olkaa väkevät" (1. Kor. 16:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti