20210904

4.9.2021.

Lauantai. 11.9 astetta lämmintä auringon puolella - joka paistoi - ylösnousun aikaan. M-L oli noussut ennen minua. Tuuleskeli. Sininen taivas. 

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Apostolien tekoja.

Lueskelin kirjaa.

M-L leipoi - taisi huomiseen tarjoiluun seurakunnassa. Taitaa olla siellä tyttärensä - tyttäremme - Terhi-Marjan apuna.

Ruokaa ja kahvia.

Tein ns. maksimaalisen intervallitreenin. Se kesti tällä kertaa yli 16 min. Tarkoituksenani oli, että kestäisi vähän alle 10 min, mutta kun en käyttänyt kelloa, niin sekunnit vähän venyivät. Se merkitsi vain sitä, että kukin osa oli hivenen pidempi. Treeniin sisältyi 7 kpl n. 40 sek maksimaalisella jäykkyydellä ja teholla tapahtuvaa "sarvistepperillä" polkemista, sekä alussa ja lopussa, sekä väleissä tapahtunutta rennompaa polkemista helpommalla jäykkyydellä.

Kävin saunassa.

16:ksi menimme Saarijärvisaliin katsomaan elokuvaa - joka oli ensimmäinen julkinen esitys sille elokuvalle. Elokuvan ohjaaja, käsikirjoittaja - muitakin määreitä taitaisi löytyä - Martti Takalo juonteli tilaisuuden alkuun. Elokuvan asiantuntija ja kertoja, Olli Seppänen käytti myös lyhyen puheenvuoron. Kyseessä oli elokuva Pelkosenniemi 1939 - unohdettu taistelu. Itsellänikin on siinä pieni rooli. Oli nyt paljon koskettavampi katsottava, kuin kotona DVD:ltä. Kiitos, Martti, jälleen yhdestä mahtavasta teoksesta! Kiitos myös kaikille muille asian suhteen vaivaa nähneelle ja mukana olleelle! Selkeästi tuli elokuvassa esille Jumalan osuus. 

Palattuamme kotiin seurailin Ruotsi - Suomi yleisurheilumaaottelua, Tukholmasta.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä" (2. Piet. 1:20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti