20220910

10.9.2022.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Porrassalmen Kaleville! 

Lauantai. 9-10 astetta lämmintä, sisällä 15, heräillessämme aika myöhään. Mäntyluodossahan sitä hirsisessä, vaatimattomassa, mökissä heräsimme - M-L, Daniel ja minä. Ei ollut viileää nukkua. Noustuamme laitoin kaasulämmittimen lämmittämään. Järvi oli melko tyyni. Aurinko paistoi ja järvi jo kimalteli.

Aamupalaa ja kahvia, ym.

Luin 1. Tessalonikalaiskirjettä.

Pikkuhiljaa laittelimme paikkoja ja tavaroita lähtökuntoon.

M-L luki raamatunpaikan puhelimestaan. Rukoilimme.

Siinä 12.45 maissa suuntasimme veneen kokan kohti manteretta. Aurinko paistoi kauniisti. Järvimaisema oli/on kaunis. Daniel uisteli virvelillä.

Saatuamme veneen teloille ja tavarat autoon, lähdimme kohti Jyväskylää. Ensin jakelimme kotikylämme ihmisten joihinkin postilaatikoihin TV7:n lehteä.

Jyväskylässä menimme ensin RAX:iin syömään kolmisin. Se on tosin paikka, jossa tulee syötyä vähän liikaakin. Mutta, kyllähän sitä, joskus.

RAX:in jälkeen "tappelimme aikaa" ja odottelimme konsertin alkua. Meillä oli nimittäin liput Gospel Powerin "jäähyväiskonserttiin.", joka oli JKL:n helluntaiseurakunnan uudessa toimitilassa. Taisi olla konsertin teemana: Kerran vielä. Konsertti alkoi klo 19. Ei moittimista. Kappaleet olivat samoja kuin yli parikymmentä vuotta sitten, mutta kaverit ikääntyneempiä. Mutta kyllä soitto soi ja laulu raikui, niin kuin ennenkin. Laulusolistina oli "Heven up" -yhtyeestä ja "Klinikistäkin" tutuksi tullut Kimmo Virtanen. Myös hänen tyttärensä Emelia. Paljonkin voisi konsertista kirjoittaa, monestakin syystä. Menneitä vuosiakin muistellen. Timo ja Pia olivat myös konsertissa.

Kotiintulomatkalla kävimme M-L:n ja Danielin kanssa Palokan ABC:llä vielä ottamassa "kaulan kostuketta." Minä tietenkin kahvit.

Veimme Danielin kotiin. Itse olimme kotipihassa 22 - ennen, tai jälkeen.

Kiitos Jumalalle reissusta Danielin kanssa!

Siunausta!

Ps. Jos joku on ajatellut, että eipä puhelin ole vastannut, niin syynä on se, että se oli kassissa koko ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti