20220902

2.9.2022.

Sydämelliset Sinikan-päiväonnittelumme Metsälän Sinikalle, Haminaan! 

Perjantai. Ylösnousussa 10.2 astetta lämmintä. Aurinko paistoi. Sininen taivas. Valkopilviä.

M-L oli käynyt jo viemässä Danielin kouluun 8:ksi ja käynyt kaupassa. Tehnyt lettutaikinan nuotioiltaan ja kasaillut siellä tarvittavia tarjoilujuttuja, joita olemme luvanneet sinne tuoda.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Filippiläiskirjettä. Rukousta.

M-L haki Danielin koulusta 12 maissa. Taisi olla muutakin asiaa kylälle.

Ruokaa ja kahvia.

Lueskelin vähän kirjaa.

Nuotioiltatarvikkeiden laittelua kärryyn.

17:ksi ajelin torille kuormineni. Lehtomäen Matti sinne tuli kuormineen myös. Muitakin vastuuhenkilöitä sinne alkoi tulla. Kävin hakemassa Suurosen Seijan kitaroineen iltaan. M-L tuli Terhi-Marjan, Deniksen ja Danielin kyydissä ja kävi hakemassa Salmen mukaan. Klo 18 alkoi Nuotioilta, jonka johtelin. Lehtomäen Teemu käytti todistuspuheenvuoron ja lauloi laulun kitaran säestyksellä. Suurosen Seijan laulettua muutaman laulun, todisti Nina Ruutinen. Seijan taas laulettua puhuin lyhyesti. Loppuun Seija lauloi vielä lauluja. Nokipannukahvia, makkaroita ja lettuja kului. Viimeksi mainittuja niin, että ajattelin riittääkö. Riitti, mutta kaikki meni. Sääkin suosi. Kiitos siitä Jumalalle ja koko illasta!  Vastuunkantajia oli, eri seurakunnista Saarijärveltä, yhteensä liki 15. Laskujeni mukaan väkeä oli n. 100 - 130 henkeä. Tunnelmakin oli hyvä. Illan järjestivät kristityt yhdessä, yksilöinä, vapaamuotoisesti. "Leiri" oli nopeasti purettu. Kamat viety varastoon ja tultu kotiin. Kiitos kaikille eri tehtävissä olleille, sekä kaikille mukana olleille.

Tähän jatkoksi haluan kirjoittaa kutsun - haasteen - saarijärveläisille kristityille; niille, jotka uskovat Jeesukseen Vapahtajanaan ja Pelastajanaan: Saarijärvellä on runsaasti kyliä. Niillä asuu yli 50 % kaupunkimme ihmisistä. Jeesus on valmistanut ristinkuolemansa ja ylösnousemisensa kautta pelastuksen heillekin jokaiselle. Meidän tulee viedä evankeliumia myös heille, eli sinne kylillekin. Unohtamatta tietenkään näissä keskustaajamissa eläviä ihmisiä. Ehdotan, että teemme sen yhdessä; toimien vapaamuotoisesti yhdessä. Sehän on meidän "kansalaisoikeutemme." Se on myös meidän "kansalaisvelvollisuutemme." Se on ennen kaikkea sitä Jumalan valtakunnan kansalaisina. Vapaamuotoisuus tarkoittaa sitä, että se on yksilökristittyjen yhdessä tapahtuvaa toimintaa; ei seurakuntaorganisaatioiden välistä toimintaa. Se on kuitenkin seurakuntia rakentavaa toimintaa, jossa halutaan voittoja Jumalan valtakuntaan. Siksi korostankin: Kutsun mukaan eri seurakunnista niitä, joilla on hyvä suhde omaan seurakuntaansa. Kyseessä ei ole seurakuntia rikkovasta toiminnasta, vaan niitä rakentavasta.

Jos haluat tulla mukaan tällaiseen kristittyjen yhteiseen toimintaan, niin ota yhteyttä minuun. Puh. 040-0206858, jouko.kuusjarvi@gmail.com Jouko Kuusjärvi, Rajalantie 12.B. 43100 SAARIJÄRVI. Jos tämä hanke on Jumalasta, niin voimme sitten kokoontua yhdessä ja rukoilla, kuinka meitä johdatetaan.

Kotiin tultuamme söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Ja hän sanoi heille: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille" (Mark. 16:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti