20220925

25.9.2022.

Sydämelliset onnittelumme, vielä tässäkin, Pietilän Päiville, "äskön" olleen syntymäpäivän johdosta!

Sunnuntai. 7 astetta lämmintä kun nousin ylös - tai oikeastaan laskeuduin alas, sängystä. Aurinkoista, kun myöhään nousee.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin 2. Timoteuskirjettä. 

11:ksi menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle kokoukseen. Haimme Salmen mukaan. Tilaisuus kuului Se löytyi-mediamissioon ja oli jatkoa eilisille tilaisuuksille Työväentalolla. Martti Ahvenainen oli näissä tilaisuuksissa opettamassa, teemalla: Lopunajat Raamatun valossa. Opetus oli erinomaista. Suosittelen sitä katsomaan ja kuuntelemaan sosiaalisesta mediasta ja mistä sattuu löytymään. Etukäteen varmaan oli ajatuksena - kun tällaiset tilaisuudet mainitun aiheen ympärillä järjestettiin - että aihe kiinnostaisi laajalti ihmisiä, jotka eivät käy tilaisuuksissa; ajatellen esim. tätä monella tavalla erikoista aikaa, jota elämme. Kuitenkaan eivät ihmiset lähteneet liikkeelle. Pyhä henki on Hän, joka voi synnyttää ihmissydämessä tarpeen kääntyä kohti Jumalaa. Tämä näkyy yleensä myös siinä, että hakeudutaan sinne, mistä ajatellaan löydettävän apua sellaiseen tilaan.

Kotona ruokaa ja kahvia.

Laitoin takkaan tulen.

Kävin urheilukentällä 6 km kävely/rukouslenkillä. Taskuun otin yhden Se löytyi-vihkosen; että jos eteen tulee sellainen tilaisuus, että voi puhua jonkun kanssa jotain elämän tärkeimmistä asioista, ja sattuisi olemaan kyseessä henkilö, joka ei ole postilaatikkoonsa, tai luukkuunsa, saanut mainittua vihkosta, niin olisi ollut ojentaa. Ei tullut sellaista hetkeä. Olikohan keskiviikko, tai torstai, kun juttelin parin ihmisen kanssa ja kysäisin, että ovatko nähneet ilmoituksia ja kuulleet Se löytyi-missiosta, niin sanoivat, etteivät ole. Eivät vihkostakaan silloin ainakaan vielä olleet saaneet. Minullakaan ei silloin vielä ollut sitä heille ojentaa. Hieno, aurinkoinen sää lenkillä.

Lueskelin hieman kirjaa.

Iltapalaa.

Seurasimme uutisia.

Siunausta!

Ps. "Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja" (2. Tim. 3:1).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti