20220918

18.9.2022.

Sunnuntai. Tänäänkin näimme uuden päivän Mäntyluodon mökissä. 7 astetta lämmintä ylösnousun aikaan. Harmaa taivas. Järvi ihan tyyni. M-L´, joka nousi hieman ennen minua, sanoi, että oli kovasumu silloin, mutta joka hälveni nopeasti,

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin 1. Timoteuskirjettä. 

10 maissa lähdimme ja ajoimme veneellä Rasaniemen rantaan. Vaihdoin autolla "kirkkovaatteet" päälle - M-L jo saaressa - ja ajoimme Kangasniemen helluntaiseurakunnan tilaisuuteen, joka alkoi klo 11.

Tilaisuudessa oli mukana myös vuosi sitten edesmenneen veljeni vaimo, Arja. Menimme hänelle kokouksen jälkeen. Veimme "perekuntamme" myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut hänelle. Olimme kyllä muuten onnitelleet jo aiemmin.

Menimme kolmisin, M-L, Arja ja minä, syömään TB: noutopöydästä. Siskoni poikakin nähtiin vilaukselta TB:llä.

TB:ltä ajoimme M-L:n kanssa Rasaniemen rantaan ja siitä veneellä saareen, jossa olimme 15.20 jälkeen. Tyyntä.

Lämmitimme aamullista kahvia. Joimme korppukahvit. Laittelimme tavaroita ja paikkoja lähtökuntoon; mm. puistelimme matot ja lakaisimme lattian. 

17 jälkeen astuimme veneeseen ja  ajoimme taas Pohisselän yli Rasaniemen rantaan. Aurinko paistoi hienosti ja järvi välkehti. Ruska se vain lisääntyy.

Tavarat autoon ja vene teloilleen. Sitten vain kotia kohti Hankasalmen kautta. Haarajoen "tienristillä" tapasimme sukulaisia; syntymäkotini tienhaarassa. 

Hankasalmella alkoi M-L:naa niin "jäätelöttämään", että hän haki meille pienet tötteröt Sokkarilta.

N. klo 20 olimme kotipihassa. Ensimmäiseksi laitoin tulen takkaan. M-L kanteli tavaroita sisälle. Minäkin ennätin vähän. 

Iltapalaa.

Seurasin uutisia. Myös Israel-uutiset seurailin poissaoloajaltakin. 

Kiitämme Jumalaa varjeluksesta matkalla!

Siunausta!

Ps. "Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä" (Kol. 3:2).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti