20231110

10.11.2023.

Sydämelliset onnittelumme - vielä tässäkin - rakkaalle tyttärellemme, Terhi-Marjalle, tänään olevan 50 v-päivän johdosta! Ja juhlathan vielä odottavat!

Takalon Martille onnittelut nimipäivän johdosta!

0.3 astetta lämmintä ylösnousussa. Oli satanut lunta - ja satoi. 

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Filippiläiskirjettä.

12:ksi ajelimme M-L:n kanssa Kolkanlahden kappelille, seurakuntalaisemme siunaustilaisuuteen. Muistotilaisuuteen emme menneet kun oli tilaisuus illalla.

Tuli takkaan.

Ruokaa ja kahvia.

16 maissa lähdin liikenteeseen. Ensin "menovettä" autoon. Sitten hain Peiposen Samulin ja Rautasen Jussin kyytiin ja ajelimme Kannonjärvelle, kylätalo Toimelaan, Uuden elämän iltaan. Ennen 17 olimme siellä. Laittelimme paikkoja kokouskuntoon.

Klo 18 alkoi tilaisuus, jonka johdin. Yhteislaulujen johtamiseen saimme mukaan Rautasen Jussin, Suurosen Seijan estyttyä pääsemästä. Alkupuheen ja rukouksen piti Matti Lehtomäki. "Minun tarinan" todistuspuheenvuorot käyttivät Samuli Peiponen ja Terhi-Marja Kuzmin. Puhuin lopuksi. Alussa, lopussa ja väleissä lauloimme yhteislauluja. Väkeä oli yhteensä 11 henkeä. Heitä, joita erityisesti odotimme, ei ollut yhtään. Lopuksi joimme Eija Mannin tarjoamat kahvit. Kiitos kaikille vastuissa olleille.

Seuraava kyläilta - Uuden elämän ilta - on Hirvaanmäen vanhalla koululla, pe. 8.12. klo 18.

Hyvin oli kosteaa tavaraa ilmassa, ajellessamme kotia kohti.

Iltapalaa ja kahvia.

Seurailin uutisia.

Siunausta!

Ps. "Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saan kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niinkuin muuttaa herra, joka on henki" (2. Kor. 3:18)

__________________________________

Jumalalla oli suunnitelma jo ennen syntiinlankeemusta, valmistaa pelastus ihmisille - Hän oli päättänyt antaa oman Poikansa kuolemaan ristille syntivelkamme tähden, ja herättää Hänet kuolleista vanhurskauttamisemme tähden. Se on voimassa.

(Jouko Kuusjärvi)

____________________________________

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti