20220311

11.3.2022.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelumme Jouko Reenilälle, Saarijärvellä! Tänään on syntymäpäivä myös muutamalla Venäjällä, Komissa, asuvalla uskonystävällä. Heille lähetin onnittelut. 

Tämä on se päivä, jolloinka 74 vuotta sitten syntyi talon kammarissa, maanviljelijäperheeseen, poika, jolle annettiin nimeksi Jouko, Kalervo. Onnittelut hänelle tänään olevan nimipäivän johdosta!  Niin kuin jo edellä on käynyt ilmi, on tällä Kuusjärven pojalla tänään myös syntymäpäivä. Niin se vain aika kuluu ja vuodet vähenevät iän lisääntymisen myötä. Mukana elämässä kuitenkin vielä ollaan - sanoisinko, että ihan vahvasti. Kun aika lakkaa olemasta - tämänkin miehen kohdalla - niin paras osa elämää alkaa. Sinne olen alkanut matkan jo kauan sitten. Haluan päästä perille, mutta: vielä täällä maan päälläkin on sydämen haluna olla elämässä - ei vain tekemässä - sitä elämää, mikä on Jumalalla suunnitelmissa...

0.6 astetta plussalla klo 6.55. Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Tuliaisina minä sain kolme hehkeä ruusua ja syntymäpäivälahjan. Siinä ne keittiön pöydällä ruusut kukoistavat.

Eiliten laitoin seurakuntamme vanhimmistolle kyselyn, että voisiko ensi viikon iltoina pitää Rukousiltoja helluntaiseurakunnan rukoushuoneella. Myönteisiä vastauksia tuli, joten näin nopealla aikataululla niitä iltoja järjestetään; kun kerran asia on laskettu sydämelle. Tietenkin voisi antaa asian mennä ohitsekin ja olla vain mukavasti "laakereillaan", mutta sehän ei ole oikea tie - ei eläkeläisellekään.

Kirjoitin pariin lehteen puffin rukoustapahtumista. Laitoin myös Fasebookiin tiedon. Sitä voi jakaa. Niin kuin muutenkin toivon, että asiasta tietävät levittävät sanaa tilaisuuksista ja pyytävät ihmisiä mukaan.

Eli tästä on kysymys: 

Rukousiltoja on seuraavasti Helluntaiseurakunnan rukoushuoneella, Matinkuja 1.:

Ma. 14.3.2022. klo 18

Ti. 15.3.2022. klo 18

To. 17.3.2022. klo 18

Pe. 18.3.2022. klo 18

Illat johtaa Jouko Kuusjärvi.

Erityisaiheina Suomi, Ukraina/Venäjä, Eurooppa, muut maat. Muistamme myös tulevana syksynä pidettävää Se löytyi!-valtakunnallista, yhteiskristillistä missiota.

Ke. 16.3.2022 klo 19 (huom! kellon aika) on seurakunnan viikottainen rukousilta.

La. 19.3.2022 klo 12-16 on seuraavanlainen tapahtuma:

Nyt on meidän tehtävämme, jotka vähänkin uskomme rukouksia kuulevaan Jumalaan, rukoilla! Tule tilaisuuksiin! Levitä tietoa! Syttyköön tuli rukousalttareillamme!

Kävin hakemassa Emilian koulusta kotiin 14.

Ruokaa ja kahvia.

Virittelin takapihan kotaan tulen. Eilen jo polkua sinne tein. Loimutin lohta. Samalla lueskelin siellä tulen äärellä kirjaa.

Saatuani lohen kypsennetyksi, laitoin takkaan tulen.

Taisi ennen 18 tulla omia, ei vieraita: Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel. Kohta myös Timo, Milena ja Minja. Ja lahjoja tuli synttärisankarille - joka nyt satuin olemaan minä. Tero perreineen toi onnittelut jo edellisenä pyhänä Lapista tullessaan. Kiitos kaikille muistamisesta!

Olin pannut saunan kuumenemaan, joten menimme Timon ja Deniksen kanssa lauteille heti kun tulivat. 

Söimme iltapalaa ja joimme kahvia/kuka mitäkin. Loimulohta salaatin kanssa. Kakkua ja kääretorttua. Vietimme vähän niin kuin synttäreitä.

Kun synttäriväki lähti seurailimme uutisia.

Siunausta!

Ps. "Miksi murehdit minun sieluni, ja miksi olet minussa niin levoton? Odota Jumalaa. Sillä vielä minä saan kiittää häntä, minun kasvojeni apua, minun Jumalaani" (Ps. 42:12).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti