20220322

22.3.2022.

Terveellistä pohdittavaa, kenties...:

"Saatana hyökkää myös sinua vastaan - sitä vastaan, mitä lute juuri nyt. Hän hyökkää sitä ihmistä vastaan, joka on halukas uhrautumaan toisten vuoksi ja sen vuoksi, mitä on Jumalan sydämellä. Saatana ei välitä, jos olet itsekäskristitty. Itse asiassa hän toivoo sinun olevan itsekäs kristitty, sillä silloin sinusta ei ole minkäänlaista uhkaa hänen valtakunnalleen. Sinussa on sama henki kuin sinua ympäröivässä maailmassa. Sinä saatat kulkea eteenpäin Jumalan nimessä, mutta sinulla on samat tavoitteet kuin maailmalla eikä sinulla sen vuoksi ole vaikutusvaltaa. Vihollinen tietää, että sinä et kuljeta todellista Vapahtajaa mukanasi maailmaan, joten hän asettuu mielellään tukemaan sinua ja rohkaisemaan sinua pysymään keskivertoihmisenä.

Mutta sillä hetkellä kun nouset ylös ja päätät: "Minä en tyydy elämään helppoa elämää samalla kun tämä sukupolvi kuolee", Saatana vastustaa sinua koko arsenaalinsa voimalla! Mutta silloin huomaat enkelien tulevan vahvistamaan sinua. Jumalan Sana tulee sinussa eläväksi ja Pyhästä Hengestä tulee paras ystäväsi koko maailmassa. Saat voimavaroja ja viisautta, myötätuntoa ja hengen lahjoja, joita ei saa luonnollinen ihminen, vaan ainoastaan ne, jotka ovat valmiita vaeltamaan yliluonnollisessa. Löydät ilon asioista, joista ei ole iloa lihallisille ihmisille. Kuljet eteenpäin toteuttaen Jumalan tahtoa. Joskus sinun täytyy kestää jopa kristittyjen taholta tulevaa vastustusta - niiden, jotka ovat pysähtyneet matkallaan, koska he eivät tahdo vaeltaa Jumalan kanssa tai uhrata elämäänsä Kristuksen asian hyväksi. ..."

(Carter Conlon, 180 asteen käännös, palaaminen ensirakkauteen, KKJMK OY 2012,s.166, 167)

________________________________

Sydämelliset ja rakkaat syntymäpäiväonnittelumme Timolle, kuopuksellemme, täyttäessäsi tänään 43 vuotta! 

3.4 astetta plussalla ylösnousussa. Aurinko paistoi. Sininen taivas. 

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta. M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Kahvia.

Hakkailin vähän jäätä rappujen edestä.

Ruokaa ja kahvia.

Poljeskelin kuntopyörää 60 min. "Ei tämä järjenpäälle käy, mutta hiki tässä tuppaa tulemaan." Näin sanoskeli pojanpoika Aarokin piennä poikana, matkien jotakin. No, tietenkin huono kunto niin nopeastihan se hiki tulee kun vähän liikahtelee.

17 maissa olimme M-L:n kanssa Höytiällä, Timon 43 v-synttäreillä. Pöytä oli "punaisena" tarjoiluista. Mukava oli taas käväistä. Milena ja Minja ovat iloisia tyttöjä. Timo lämmitti saunan. Uusi kiuas ja kuumat löylyt. Saipi taas vanhakin mies hikoilla.

Kotona olimme takaisin 20.30 maissa.

Iltapalaa.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Mutta jos tutkisimme itseämme, ei meitä tuomittaisi; mutta kun meitä tuomitaan, niin se on meille Herran kuritusta, etrtei meitä maailman kanssa kadotukseen tuomittaisi" (1. Kor. 11:31-32).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti