20220312

12.3.2022.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Reijo Viiaselle!

Sunnuntai. Klo 6.55 oli pakkasella 4.7 astetta. Taivas aikaselkeä. Auringonnousu punertava. 

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Psalmien kirjaa.

Hyvissä ajoin lähdin ajelemaan Muurameen, jossa oli klo 12 Liisa-tätini - ainoan elossa olleen - siunaustilaisuus. Laskin perhekuntamme puolesta kukkalaitteen - surulaitteen - hänen arkulleen. Siunaustilaisuuden jälkeen ajelimme peräkkäin, hautajaisväkenä, sivummalla olevaan paikkaan muistotilaisuuteen. Ruuan ja kahvitarjoilun lomassa pidin puheen, joka olikin ainoa ohjelmanumero tilaisuudessa. Pidin suurena etuoikeutena, että sain puhua sukulaisille ja sukulaisten sukulaisille pelastuksesta ja pelastajasta. Olin rukoillut Pyhän Hengen johdatusta ja vaikutusta, jota koinkin. Siitä huolimatta kuitenkin oman heikkoutensa tuntien. Herra on kuitenkin luvannut olla heikoissa väkevä. Mukava oli tavata serkkuja, Mattia ja Maijaa. Siskoni, Pirjo ja hänen miehensä kari, olivat myös mukana.

Hautajaisten jälkeen ajelin aurinkoista tietä kotiin Saarijärvelle. M-l oli kävelylenkiltä palaamassa kotiin, kun tulin.

Kahvia.

Poljeskelin kuntopyörää 35 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Iltapalaksi söimme M-L:n tekemää - hyvää - keto-pizzaa.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Sillä en minä jouseen luota, eikä miekkani minua auta; vaan sinä pelastat meidät vihollisistamme, ja saatat vihamiehemme häpeään" (Ps. 44:7-8).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti