20220329

29.3.2022.

Sehän on kohta tämäkin arvokas tilaisuus - siispä: laitahan jo "korvan taakse!" Tai, jos ei siellä pysy, niin kalenteriin - ja muista sitten, missä se kalenteri on!

Tänään on Tiistai - vaikka tuntuu ihan lauantaille. Johtuneeko siitä, kun saa olla ihan tekemättä paljon mitään. Kun on tuo Korona. Eipä silti, että se haittaisi, mutta ei viitsi elimistöä rasittaa kuitenkaan, vaikka voisikin.

Ylosnousun aikaan 9.1 astetta pakkasella. Sininen taivas ja aurinko paistoi.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

Vähän kerrassaan valmistelin tuota tilaisuutta - johon on kutsu yllä - "kuosiinsa." Ykkösasia valmistelussakin on rukous.

Kahvia.

Laitoin takkaan tulen.

Ruokaa.

Luin vähän kirjaa.

Paistelin lettuja. Kahvin kera niitä sitten nautiskelin.

Luin kirjaa.

Terhi-Marja toi koronassa oleville vanhemmilleen kauppatavaroita.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Katsoimme myös Muonion kirkosta yhden "rajanmiehen" todistusta. Onhan se Muonio meijjänkin perreen kotipaikka ollut. Siellä pidimme myös rukousöitä yhteen aikaan kuukausittain. Yksin Jumala tietää, mitä netkin rukkoukset ovat vaikuttaneet siunauksiin, joita Muoniossa on ollut - ja on. Joka tapauksessa rukous vaikuttaa. Siksi me rukoilemme.

Tehin tuon kutsun rukoukseen ja paastoon, joka on tuossa alussa.

Siunausta!

Ps. "Jumala, sinä tunnet minun hulluuteni, eivätkä minun vikani ole sinulta salassa. Älä anna minussa häpeään joutua niiden, jotka odottavat sinua, Herra, Herra Sebaot. Älä salli minussa pettyä niiden, jotka etsivät sinua, Israelin Jumala" (Ps. 69:6-7).



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti