20220313

13.3.2022.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Mannin Ernolle!

On taasen Sunnuntai - ja joillakin ne haalarit naulaan jäädä sai. 3.5astetta miinuksella ylösnousussa. Sininen taivas. Aurinko paistoi.

Aamupalaa ja kahvia. 

Luin Psalmien kirjaa.

11:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Sunnuntaijuhlaan. Salmen haimme kyytiin. Denis - tyttären mies - johteli tilaisuuden. Ensimmäistä kertaa eläissään. Hyvin meni. Luonnollisesti ja persoonallisesti. "Hyvällä tyylillä." Jaana Lampinen puhui myös; persoonallisesti. Tuntui, että ei ollut turhia sanoja; kaikki oli asiaa. Musiikissa olivat Seija Suuronen ja Antti P. Antti oli rohjennut tulla "lavalle" ekaa kertaa harmonikka sylissään - mutta, uskon, että ei viimeistä kertaa. Seuraava kerta onkin lauantaina 19.3. klo 12 - 16 olevassa SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisessä Rukous- ja paastolauantaissa, helluntairukoushuoneella. Hyviä lauluja. Pastorimme, Hannu-Heikki Hyppönen saarnasi. Koko saarna oli asiaa, niin kuin hänen kauttaan aina muulloinkin. Persoonallisella tavalla esille tuotuna. Painottaisinkin juuri tuota persoonallisella ja aidolla tavalla toimimista - niin kuin tässäkin kokouksessa vastuissa olleiden kohdalla saimme nähdä ja kokea. Minäkin kävin "tuikkaamassa" infoa huomenna alkavista rukousilloista, sekä Lauantain Rukouksesta ja paastosta. Noista molemmista kutua tämän jutun lopussa. Asiakokouksen jälkeen nautimme alakerrassa kahvit Ukrainan seurakunnan hyväksi.

Kaupan kautta tulimme kokouksesta kotiin. Ja aurinko paistoi.

Ruokaa ja kahvia.

M-L kävi kävelylenkillä. Minäkin hyppäsin suksille ja liu´uttelin 60 min. pihaladulla. Aurinko paistoi, mutta yli puoliseksi kasvanut kuukin oli taivaanlaella. 

Laitoin tulen takkaan.

Luin vähän kirjaa. Torkuin ja kuuntelin Patmosta.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Olkaa lujat, ja olkoon teidän sydämenne rohkea, te kaikki, jotka Herraa odotatte" (Ps. 31:25).




.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti