20220317

17.3.2022.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut siskon miehelle, Kari Hokkaselle, Kangasniemelle, eilen olleen 65 v-päivän johdosta! Samanlaiset onnittelut myös siskon pojalle, Matti Hokkaselle, tänään olevan syntymäpäivän johdosta!

Torstai. 1.9. astetta ylösnousun aikaan plussalla. Sininen taivas ja auringon paiste. Tänään olisi ollut M-L:n äidin nimipäivä, mutta hän ei ole enää onniteltavissa.

M-L kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. 

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

Kahvia.

M-l kävi viemässä kymmeniä - tyhjiä - mappeja Kierrätyskeskukseen. Ne on mappejani työhuoneesta. Toi samalla Danielin ja Emilian koulusta 14 kotiin.

Ruokaa ja kahvia.

Poljeskelin kuntopyörää 60 min. Samalla lueskelin kirjaa.

M-L kävi kylällä kaupassa.

Laitoin takkaan tulen.

Hyvissä ajoin ajelin helluntairukoushuoneelle, jossa alkoi klo 18 Rukousilta, jonka johtelin. Aluksi puhuin lyhyesti. Sitten rukoilimme. Mukana oli 6 rukoilijaa. Aiheet näkyvät kutsusta, jonka laitan tämän jutun loppuun. Siitä näkyy myös, että huomennakin on klo 18 Rukousilta samassa paikassa. Toinen kutsu kutsuu klo 14 Rukous- ja paastolauantaihin, samassa paikassa. Tule rukoilemaan! Hyvä oli tänäänkin olla herran kasvojen edessä rukoilemassa.

Tultuani kotiin Rukousillasta, leijuivat meidän huushollissa leivonnan tuoksut - M-L oli leipomassa.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua" (Ps. 50:15).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti