20220314

14.3.2022.

 "On verilähde sydämen

nyt auki taivainen,

ja siinä pesty syntinen

saa uuden sydämen


Sen siunauksen herralta

sai rosvo ristillään.

Myös minä, yhtä paha, saan

näin armon elämään."

(William Cowper, 1731- 1800)


Se on Maanantai - ja kohta on taas tämä alkanut viikko ohi. Joku ajattelee, että onpa positiivinen ilmaisu - toinen, että onpa negatiivinen ilmaisu. Kolmas: Ihan sama.

0.1 astetta minun ylösnousun aikaan. Sininen taivas ja aurinko paistoi. M-L oli jo vienyt Emilian kouluun.

Aamupalaa ja kahvia.

M-L vei Danielin 10:ksi kouluun.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

Otin repun, jossa on aina valmiina nokipannu, ym. varusteet, tulille menoa varten. Ajelin Korpikylälle, Pylkönmäen puolelle. Mäkisen Tapanin ja Taunon, sekä Riekon Juhanin kanssa menimme lammelle, Tapanin kodalle. Aurinko räkötteli siniseltä taivaalta. Lämmintä toistakymmentä astetta. Paistelimme "suomalaisen miehen vihannesta", keittelimme kahvia, rupattelimme ja rukoilimme. 

Kun tulin kotiin, oli M-L lenkillä.

Kahvia.

17 jälkeen menin tavoittamaan Salmea kokoukseen. Ei päässyt lähtemään. Ajelin helluntairukoushuoneelle, jossa alkoi klo 18 johtamani Rukousilta. Laitan tämän "sepustuksen" loppuun kutsut rukoustilaisuuksiin, joita tämän viikon aikana vielä on. Niistä näkyy myös aiheet, joiden puolesta erityisesti rukoilemme. Toin esille lyhyen Sanan ennen kuin rukoilimme. Lauluja emme laulaneet, vaan ihan tarkoituksella vain rukoilimme. Iloitsin illasta. Koin rukouksen henkeä. Rukoilijoita oli 6. Tule mukaan jo huomenna "liikkuvaan rukousjunaan."

Kun tulin kotiin, oli M-L lapioinut katolta pudonneet lumet pois. Ne putosivat juuri kun olin lähdössä Rukousiltaan. Ajattelin, että lapioin ne pois, kun tulen illasta. Aamulla ne olisivat olleet kovin kovat pakkasen jälkeen.

Hain puut ja laitoin tulen takkaan. Oli kirkas kuutamo, vaikka kuu oli vasta jonkin verran yli puoliseksi kasvanut. Tähdetkin tuikkivat.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Heretkää ja tietäkää, että minä olen Jumala, korkea kansojen keskellä, korkea maan päällä" (Ps. 46:11).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti