20200702

2.7.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut serkulleni, Maijalle, Muurameen ja Marille, Teron vaimolle, Tampereelle!

21.3 astetta lämmintä, auringon puolella, noustessamme uuteen päivään, torstaihin. Sininen taivas. Valkopilviä. Tuuleskeli.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Haggain kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Kävin jakelemassa 100 kpl Hyvä Sanoma-lehtiä ja saman verran kutsuja niiden mukana Saarijärvi kuulee-tapahtumaan. 

Kahvia.

Kävin 1o km kävelylenkillä aurinkoisella urheilukentällä. Eikä ollut tungosta nytkään. Radan pinta on ystävällisempi askeleelle kuin pyörätien.

Ruokaa ja kahvia takapihalla. M-L oli leiponut "ison rovion" mettäkakkuja.

Luinvähän kirjaa. torkuin.

Kävimme "Terheillä." 

Menin vielä uudestaan "Terheille", kun Denis kutsui saunaan. Daniel pihalla rakenteli maatilaa itselleen. Mukava leikki miehenalulle, joka haaveilee ostavansa isona maatilan.

"Jeesuksen Kristuksen jumaluus tulee vahvistetuksi myös henkilökohtaisessa kokemuksessa. Eräälle vasta uskoontulleelle miehelle vinoiltiin työssä: "Älä yritä väittää, että uskot sen tarinan, jossa Jeesus muutti veden viiniksi." Mies vastasi: "En minä sitä tiedä, mutta sen voin kertoa, että minun kotonani Jeesus on muuttanut oluen huonekaluiksi!" Lukemattomat tapaukset todistavat täydellisestä muutoksesta, sisäisestä voimasta ja rauhasta, jotka on saanut aikaan ylösnousseen ja hallitsevan Kristuksen jumalallinen työ" (Henry Garieby, s. 47, RV-KIRJAT 1994).

Siunausta!

Ps. "Pyrkikää sentähden, veljet, sitä enemmän tekemään kutsumisenne ja valitsemisenne lujaksi; sillä jos sen teette, ette koskaan lankea; sillä näin teille runsain määrin tarjotaan pääsy meidän Herramme ja vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen iankaikkiseen valtakuntaan" (2. Piet. 1:10-11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti