20200729

29.7.

Sydämelliset onnittelut täältä meiltäpäin nimipäivän johdosta Lampisen Olaville ja Muotkan Ollille!

17.1. lämmintä nousun aikaan - joka oli "ihmisten aikaan." Taivas oli harmaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin kylällä, apteekissa, hakemassa insuliinikyniä. Meinasin kirjoittaa, että siksi niitä, että saa "oireita poistaa" kunnes Jumala parentaa, mutta empäs kirjoitakkaan, ettei kukaan käsitä väärin. "Kääppäisin" myös kaupassa.

Tein pienet eväät ja menin hakemaan Danielin kyytiin. Menimme tyttärenpojan kanssa rankametsään. Minä pylläyttelin isoja leppiä nurin, karsin sahalla ja pätkin. Daniel karsi ohuempia vesurilla ja kanteli puita kasaan. Saha sammui jossain vaiheessa, emmekä saaneet käyntiin. Joimme rankakasalla termoskahvit ja mehua, sekä söimme eväitä luonnonhelmassa. Mukavahan se on Danielin kanssa työjellä. Häneltä hommat käyvät hyvin ja on "ruistaranteesa."Piti lähteä kotiin, kun saha ei käynnistynyrt. 

Ruokiaa ja kahvia.

Hyvinajoittui puuhommista kotiutuminen, sillä vettä tuli niin kovasti taivaalta kuin olisi "saavilla kaadettu."

M-L leipoi sämpylöitä.

"Lujin" kirjaa. Torkuin.

Tuli kuvia kahdesta "pienestä tytöstä" - ei kun isosta - jjoista toisella oli keltaisia kanttarelleja käsissään ja toisella nukke. Niin ja heidän välissään posererasi Helmi-koira.

Kahvia.

19:ksi menin rukousiltaan. Hain Salmen mukaan. 10 henkeä. Satoi.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Älkää ihmetelkö, veljeni, jos maailma teitä vihaa" (1. Joh. 3:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti