20200722

22.7.

Sydämelliset Leenanpäivä-onnittelut rakkaimmalle Leenalle, Marja-Leenalle! Sydämelliset onnittelumme myös Nyrösen Leenalle ja Vääräsmäen Leenalle!

10.1 astetta oli lämmintä kun heräsin Palojärven rantamaisemissa, Enontekiöllä. Taivas oli harmaa. Aikalailla tuuleskeli. M-L heräsi ennen minua. Minä "het" 7 jälkeen.

Aamupalaa ja kahvia. M-L teki eväitä - no, vähän minäkin. Luin Malakian kirjaa. Tavaroiden kasailia ja kantelua autoon.

9.45 maissa lähdimmeajelemaan kohti kotia. En muista missä alkoi satamaan, mutta koko matkan se sitten vettä antoi. Ei kuiten ihan Saarijärvelle asti. Autossa M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä. Pellossa joimme termoskahvit ja puraisimme leipää - siinä "jojen" varressa, Mäntyrannan eeron patsaan juurella. Torniossa, ABC:n parkkipaikalla söimme hyvät salaattiannokset, jotka M-L aamulla teki. Oulun alapuolella pysähdyimme P-paikalle ja joimme lopun kahvin. Kuuntelimme musiikkia CD-levyiltä - mm. Ruposen pekan äänitettä, jota on mukava kuunnella. Siitäpä tulikin mieleen, että kun tein sunnuntaina, tässä ns. blogissa, selkoa Kotatemppelissä olleesta kokouksesta, niin jäi siitä pois yksi "ohjelmaosuus": Nimittäin, Ruposen pekka ja Salmen Paavohan lauloivat lopuksi yhden "pitkänkirjanlaulun" kahdestaan - ja ääntähän molemmilta löytyy; siis lauluääntä.

Matkalla seurasimme yu-kisoja Tampereelta M-L:n "älykkäästä" puhelimesta.

Tuli myös mukavia kuvia. Mm. Danielin maatilan rakennushommista. Sinne kotipihalle sitä rakentelee. Tykkää mies niistä maatilahommista. No, kyllä kalastuksestakin.

Emilia meni tänään Fifteen-leirille Isoon Kirjaan. Äiti kävi viemässä - en tiedä oliko muita "messissä."

21.45 olimme kotipihassa. Eikä se ruoho ollut sillä aikaa niin kovin kovasti ennättänyt kasvaa.

Kantelimme tavarat autosta sisälle. Peseytymässä piti käydä ja sen jälkeen juoda teetä ja ottaa vähän palasta.

Akillejänne muistuttaa olemassaolostaan.

Suuret - ja sydämelliset kiitoksemme, Ullalle ja Paavolle, majapaikastamme mukavassa Ullan syntymäkodissa, kauniissa paikassa! Ja olihan meitä siellä tällä kertaa 11 henkeä - jos ei nyt "kuorsailemassa" kaikki sisällä, niin kuitenkin pihapiirissä asuntovaunussa ja teltoissa. Jumala siunatkoon teitä!

Siunausta!

Ps. "Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen, ...." (1. Tess. 5:24).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti