20200724

24.7.

Sydämelliset nmipäiväonnittelut Terhi-Marja Kristiinalle - mein tyttärelle!

13.3 asteen lämpöön heräilin tänään. Aamupalaa ja kahvia. Luin Malakian kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin tk:ssa varaamassa ajan päivystykseen - kun en viitsi pitää puhelimenluuria korvalla ja kuunnella musiikkia.

Ruokaa ja kahvia.

15.35:ksi ajelin tk:lle päivystykseen akillesjänteen vuoksi. Jonkin aikaa sain istuskella aulassa. Sisään päästyäni lääkäri koetteli akillesjännettäni ja totesi, että sehän on turvoksissakin. niinhän se. Puristeli ja kipeältä tuntui. Sanoi, että kyseessä on akillesjänteen tulhdus. Kysyin, että kestääkö paraneminen pitkään. Sanoi kestävän. Määräsi kuurin tulehdus- ja kipulääkettä, sekä suojalääkettä vatsaa varten. Sain antaa lääkärille kirjoittamani vihkosen: Jumalalla on sinulle asiaa.

Kävin apteekista hakemassa lääkkeet jakaupassa. Satoi kun ajelin kotiin.

Timo, Pia, Milena ja Minja saapuivat. Terhi-Marja, Denis ja Daniel tulivat myös. Kahvia ryyppäiltiin. Timo ja Pia menivät kesäteatteriin "kievarin tanhuville." Milena ja Minja olivat meillä. Terhi-tätsy ja Daniel olivat myös meillä lasten kanssa leikkimässä. Emilia - fiftiinleiriltä - puheli puhelimessä myös. Timon jaPian tultua söimme M-L:n tekemää hyvää VHH-pizzaa, salaattia, marjarahkaa ja teetä. Minä kahvia. Minja on kova puhumaan. Puhuu vielä niin mukavasti - ja kohteliaasti. Milena tekee "melkoisia temppuja" nojatuolissa kovalla vauhdilla.

Siunausta!

Ps. "Olkaa tekin kärsivällisiä, vahvistakaa sydämenne, sillä Herran tulemus on lähellä" (Jaak. 5:8). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti