20200727

27.7.

31.5 lämmintä nousun aikaan auringon puolellla. Sininen taivas. Se on Unikeonpäivä. Se "keko" meillä olin minä. M-L meni aamulla tk:eenpäivystykseen.

Aamupalaa ja kahvia. M-Lluki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin ostamassa "valmisbensaa" moottorisahaan - ihan siksikin, että saa hyvän bensakallonan jatkossa käytettäväksi, ja siksikin, että en ole ennen ostanut. En aio tavaksi ottaa. Sahasta lähti edellisellä käyttökerralla yksi käynnistykseen liittyvä "nappi" pois, joten sitä on vaikea käynnistää ennenkuin korjaa.

Työntelin ruohonleikkurilla heiniä lyhyemmiksi. Ensin etupihan puolelta ja kahvin jälkeen takapihan puolelta. Passasihan sitä mukavalla aurinkoisella ilmalla. Piti vain astua niin, ettei kipeään akuillesjänteeseen sattunut.

Ruokaa ja kahvia.

Kävimme M-L:n kanssa kylällä kauppa-asioilla - minä ostin moottorisahan teräketjuöljyä.

Kävin vielä ostamassa pokasahaan uuden terän.

Kahvia.

Kävimme M-L:n kanssa "Terheillä." T-M ja Daniel olivat kotona. Vein Stihl-moottorisahan sinne - josko Denis saisi sen korjattua. Jos ei hän, niin kukapa sitten. Daniel ajaa huruutteli päältäajettavalla nurmikkoa.

Lueskelin kirjaa. M-L keräili vuokratontin laitamilta vadelmia - yhtenä päivänä jo aiemminkin.

Iltapalaa ja teetä.

Tuli sellainen kuva, jossa Miro seisoi täyden mustikka-astian kanssa - eli oli käynyt mustikassa.

"Voidaksemme tehdä työtä tulevassa elonkorjuussa meidän on koettava Jumalan hengen valtava täyteys. Seurakunnan nykytilassa sen portit eivät salpaa Jumalan henheä vain seurakunnassa olevilta, vaan myös niiltä, jotka eivät kuulu mihinkjään seurakuntaan.Monet seurakunnan joihtajista sulkevat Valtakunnan ihmisiltä, sillä itse he eivät mene sisälle, eivätkä salli meneväistenkään mennä" (Marc A. Dupont).

Siunausta!

Ps. "Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat" (1. Tim. 4:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti