20210620

19.6.2021.

Lauantai. 16.3 astetta lämmintä enne4n klo 8. Harmaa taivas. 

Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa.

Ennen 9 lähdimme kohti Tamperetta - ylioppilasjuhliin.

Juhlille tulijat oli jaettu eri jaksoihin. Meidän jakso alkoi klo 11 ja kesti klo14:ään. Siinä oli mukana meijjän perekuntaa - Timo ja Terhi-Marja perheineen, ja muita meijjän puolen sukulaisia: veljeni ja siskoni puolisoineen. Veljeni tytär miehensä ja poikansa kanssa.. 

Aaron - Teron ja Marin vanhimman pojan - eli lapsenlapsemme juhlat olivat kyseessä. Jo aikaisemmin on Aaro lakkinsa saanut - ja sitäkin saimme videon kautta seurailla suorana. Sen jälkeen on Aaro korotellut arvosanoja ja nyt sitten juhlittiin. Oli ruokaa ja kahvia kakkuineen - monenlaista hyvää suuhunpantavaa. Ulkona oli iso teltta. jossa oli mukava juhlaa viettää kun aurinko paistoi ja oli tosi kesä.

Teltassa  oli myös ohjelmaa. Isä-Tero piti hyvän puheen pojalleen. Setä-Timo lauloi kitaroineen Aarolle laulun, jonka oli tehnyt Aaron siunaamistilaisuuteen pienenä ja laulanut sen siellä. Minäkin pidin vaarin puheen Aarolle. Äiti-Mari haastatteli Aaroa.

Talon alakerrassa - Aaron "kämpässä" - oli mahdollisuus katsoa isolta ruudulta kuvia Aarosta.

Juhlat olivat hyvät. Vielä tässä sydämelliset onnittelut Aarolle! Siunausta ja johdatusta tulevaisuuteen! Seuraavana odottaa armeija parin viikon päästä. Sen jälkeen opiskelu - opiskelupaikka kun on jo odottamassa. Aaro on päämäärätietoinen ja asioihin paneutuva mies.

Ajelimme "aurinkoista tietä kotiin päin" - 17 jälkeen perillä.

Otettuani vähän kahvia, vaihdoin lenkkivaatteet ja menin urheilukentälle 6 km kävely- ja rukouslenkille.

Iltapalaa ja teetä.

Kävin saunassa.

Seurasimme Sanan Suvipäivien - Kansan raamattuseuran - hyvää konserttia netin kautta. "Lavalla" olivat "Gospel Gentelemannit" - Pekka Simojoki, Jaakko Löytty ja Petri Laaksonen. Heillä on yhteiskiertue menossa ja tämä oli toiseksi viimeinen konsertti. M-L kuunteli - ja katseli - Suvipäiviä enemmänkin. Minäkin kirjaa lukiessani kuulostelin.

Seurasin uutiset - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Jumala on kansojen kuningas, Jumala istuu pyhällä istuimellansa" (Ps. 47:9).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti