20210628

28.6.2021.

Sydämelliset onnittelut Ryhäsen Leolle nimipäivän johdosta!

Maanantai. 16.8 astetta lämmintä ylösnousun aikaan. sininen taivas ja auringon paiste.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella. Siellä luin myös Psalmien kirjaa ja rukoilin.

Klo 10:ksi menin Majakalle puhumaan, kun Parkkosen Hannu edellisinä päivinä pyysi. On iloinen asia julistaa ilosanomaa - evankeliumia.

Samalla reissulla kävin viemässä SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostit, postiin. Isolle osalle "rintamalaisia" se menee sitä kautta.

Kävin myös viemässä Nuotioilta-julisteita kauppojen ilmoitustauluille. Nuotioilta on Saarijärven torilla pe. 9.7. klo 18. Vastuissa siellä on ihmisiä Helluntai-, Ev. lut-, One Way- ja Vapaaseurakunnista. Kun on näky kristittyjen yhteisestä työstä, Jumalan valtakunnan edistämiseksi, on sitä toteutettava, tavalla, taikka toisella - ja koska se on Jumalan sydämille laskema asia, niin Hän kyllä johdattaa. Aina ei ole mahdollista toteuttaa yhteisiä asioita seurakuntien yhteisinä. Esteeksi voi tulla esim. se, että jossakin seurakunnassa suositaan syntiä. Esteeksi ja hidasteeksi voi tulla myös byrokratia. Vastauksia voi joutua odottelemaan seurakuntien johtoelimiltä kuukausia, jopa vuosia. Silloin voi toimia sydämille lasketuissa asioissa vapaamuotoisemmin. Niin kuin esim puheena olleessa Nuotioillassa, jossa erilaisiin "tunnustuskuntiin" kuuluvat kristityt ihmiset toimivat yhdessä yksityishenkilöinä. Sama periaate on myös toteutumassa SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisessä rukousrintamassa, sekä siihen liittyvissä SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisissä rukousilloissa. Jos Jumala on antanut - tai antaa - sinulle näyn jostakin asiasta, niin pyri rukoillen toteuttamaan sitä ja menemään eteenpäin. Älä jää minkään asian vangiksi. Olemme vastuussa Jumalalle Hänen asioissaan, emme ihmisille. Kaikilla ei ole esim. näkyä sielujen voittamisesta taivasten valtakuntaan, tai rukouksesta, joka on kaiken perusta. "Pilkun viilaamiseen" voi kulua kallista aikaa ihan turhaan. Ihan kokemuksesta puhun.

Palattuani kylältä aloin kasailemaan tavaroita reissua varten. M-L oli tehnyt sitä pois ollessani. Laitoimme "kamat" autoon ja ajelimme aurinkoisia teitä kotipitäjääni, Kangasniemelle. Siellä kävimme syömässä "kantapaikassamme", TB:llä.

TB:ltä ajoimme rantaan, jossa veneemme on. Tavarat veneeseen ja ajelimme rauhallisesti saareen. Ei ollut kiirettä. Järvi kimalteli "timanteissa" auringon paistaessa.. 16 maissa olimme Mäntyluodon rannassa.

Huomasimme, että vesikanisterit olivat unohtuneet autoon. Hyppäsin veneeseen ja ajelin hakemassa ne.

M-L keitti tulokahvit.

Nuotioiltaan liittyviä asioita hoitelin.

Luin vähän kirjaa. Loikoilua vähän.

Laitoin ennen 19.30 saunan lämmite. Tulli oli lämmin ja koillisesta.

Kävin saunassa ja uimassa pari kertaa. Auringonsilta Pohisselällä oli kaunis ja kirkas.

Iltapalaa ja teetä.

Auringonlasku oli erittäin hieno. Lämmintä klo 22.30 oli 19-20 astetta.

Ihan "toiseen asiaan" pompatakseni: Erinomainen vaihtoehto niille seurakunnille, joissa hapuillaan pienryhmien suuntaan, on Nouse ja loista materiaali, joka keskittyy opetuslapseuttamiseen, ja siihen, että kaikista voisi tulla opetuslapseuttajia. Tälle on seurakunnissa suuri tilaus - "markkinarako" - olemassa. Ainakin kannattaisi tutustua asiaan ja materiaaliin: Nouse ja loista.fi 

Johonkin aikaan Mäntyluodon ainoat ihmisasukit vetäytyivät hetekoilleen.

Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti