20210624

24.6.2021.

Sydämelliset onnittelumme 70 v-syntymäpäivän johdosta Juhani Riekolle!

Sydämelliset nimipäiväonnittelut meijjän nuorimmaiselle, Timo, Markus, Johannekselle, Porkan Juhalle, Leppäsen Juhalle, Gröngvistin Juhalle, Kurjen Juhalle, Oittisen Jukalle, Suopajärven Jannelle, Lampisen Jannelle, Liikasen Jukalle, Riekon Juhanille, Lakosen Janille, Rautasen Jussille, Rantalan Jussille, Vartiaisen Juholle, Vartiaisen Juhanille...!

Torstai. 17.2 astetta lämmintä ylösnousun aikaan. Harmaa taivas. M-L kävi aamusta kaupassa.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella. Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

Lähdin liikenteeseen kohti syntymäpäiviä. Mennessä käväisi kylällä kaupassa. Ollessani tulossa poispäin kaupan ulko-ovella, tuli juuri siinä kauppaan päin mies, jonka tunsin. Juteltiin. Kun erottiin, sanoi mies, että hänellä on ollut mielessä ottaa yhteyttä minuun. Lupasi ottaa - ja sanoi päälle painokkaasti, että vain sinuun. Hän ei ole uskovainen. Tietenkin rukoilen ja toivon, että hänen asiansa olisi se, että avaisi sydämensä Jeesukselle. Oli sellainen tunne, että tapaaminen oli järjestetty.

Pylkönmäelle ajelin syntymäpäiville. Kun olin sen verran ajoissa siellä, niin menin kaupan pihaan hetkeksi odottelemaan. Olin siinä pyörätien vieressä autossa istumassa, kun edestäpäin tuli mies rollaattorilla. Ajatus, joka nousi mieleen, oli, että hänelle olisi annettava hengellistä luettavaa. Tervehdin häntä - auton ikkuna kun oli auki - kun meni ihan vierestä. Kuitenkin hän meni ohitse. Niin paljon ajatus - että hänelle on annettava jotain luettavaa - "pakotti" sisälläni, että käänsin auton ympäri. Mies pysähtyi siihen ennen suojatietä. Pysäytin auton ja menin hänen luokseen. Minulla oli autossa yksi kirjoittamani vihkonen: Jumalalla on sinulle asiaa. Kerroin hänelle, mikä vihkonen se on ja ojensin hänelle. Hyvillä mielin mies otti sen vastaan ja laittoi rollaattorissa olleeseen kassiinsa. Nyt haluan rukoilla miehen puolesta.

Klo 13:ksi ajelin Riekon Juhanille, jolla on tänään 70 v-syntymäpäivä. Olihan siellä muitakin - ja tuli. Myöhemminkin vielä tulee lisää, sanottiin. Hyvät oli tarjoilut! Oli voileipä ja täytekakkua kahvin kanssa. Pidin minäkin puheen Juhanille, vilpittömälle uskonveljelle, jolla on evankelistan sydän - sekä rohkaisijan sydän. Juhani on rukouksen mies.

Tultuani kotiin söin ja join kahvia.

Kävin urheilukentällä 6 km kävelylenkillä. Yli 20 astetta lämmintä. Sunnuntaina olevien Juhannuskisojen vuoksi siellä vedeltiin jo aitoja kenttäalueen ympärille.

Ajattelimme seurata netin kautta Kolarin kesäjuhlia, jotka alkoivat tänään klo 18, mutta tänään ei vielä tullut sieltä lähetystä. huomenna tulee.

Tein kutsun NUOTIOILTAAN, joka on pe. 9.7.2021 klo 18 Saarijärven torilla. 

M-L teki pizzaa - ja piirastakin paistoi - joka oli hyvää.

Seurattiin uutisia.

Siunausta!

Ps. "Jumalalle kelpaava uhri on särjetty henki; särjettyä ja murtunutta sydäntä et sinä, Jumala hylkää" (Ps. 51:19).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti