20230616

16.6.2023.

Perjantai. 18 astetta lämmintä ylösnousussa. Sininen taivas. Ei pilviä. Peilityyni järvi. Mäntyluodossa olemme edelleen. Ei siellä merellä, vaan järvellä pienessä saaressa, jossa on vain yksi vaatimaton hirsimökki; se meidän. Ei muiden mökkejä. Hieno paikka maailmankaikkeudessa.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Matteuksen evankeliumia. Rukousta. Mökin kongilla.

Tavaroiden kasailua ja veneeseen laittamista, ynnä paikkojen jättämistä lähtökuntoon.

10.50 tienoilla lähdimme saaresta. Lämmintä 26 astetta. Soutelin tyyntä järveä pitkin yli puoli tuntia mantereelle. Saaressa olomme aikana ilmestyivät ensimmäiset pilvet taivaalle; valkoisia hattaroita. Järvellä pomppivat timantit.

Tavarat autoon ja vene teloille.

Ajoimme kirkolle. Ensin TB:lle syömään tirripaistit. Se on se ehdottomasti parhain ruoka, joka on sen paikan suosikki, uskoisin. Sitä mielellään on juuri perjantaina paikkakunnalla. Silloin sitä saa. Oli se hyvää nytkin. Suosittelen.

Ajelimme keskustaan - Kangasniemen - syömään jätskit jätskikioskilta. Jono näkyi olevan jatkuva. M-L käväisi myös kaupassa.

Ajelimme kotiin Saarijärvelle, jossa olimme klo 15.

Seurasin arkistosta Paavo Nurmi Gamesia.

Kahvia.

16.30:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle. Siellä oli rukousta kutsujen jakelun ja sunnuntaisen Runebergin puiston tilaisuuden puolesta. Meitä oli siellä 6 henkeä. Rukoilimme yhdessä. Sitten neljä henkeä lähti kylälle jakelemaan kutsuja ihmisille. heistä kaksi oli pieniä poikia. Kaksi meistä jäi rukoushuoneelle, tarkoituksena rukoilla jakelun ja ihmisten kohtaamisen puolesta.

19 lähdimme sieltä pois.

Iltapalaa ja kahvia.

Siunausta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti