20230618

18.6.2023.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelumme kahdelle lastenlapsellemme: Eelikselle, 18 v, johdosta ja Danielille, 16 v, johdosta! Siunausta kaikkeen!

Sydämelliset nimipäiväonnittelumme, Huttusen Tapiolle, Enontekiölle!

Sunnuntai. 19.7 astetta lämmintä ylösnousussa. Auringon puolella. Sininen taivas. 

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Matteuksen evankeliumia.

Menimme tuohon kilometrin päähän, tyttärenpojan, Danielin, synttäreille. 16 v. Hieno miehenalku, jolla on elämä edessä - ja nuori mies elämän edessä. Nuoruus on tärkeää aikaa, jossa tehdään tärkeitä päätöksiä. Tässäkin vielä sydämellisiä onnitteluja Danielille! Ja Jumalan siunausta, joka on tärkein asia elämässämme! Pia, Milena, Minja ja mamma - Pian äiti - tulivat sinne. Timo ja Tero - Pian veli - tulivat myös Runebergin puistosta, jossa olivat valmistautuneet yhdessä bändin kanssa päivän tilaisuuteen. Kyllä oli taas herkkuja Terhi-Marja laittanut poikansa synttäreille!

16:ksi ajelimme koko porukka keskustaan, Runebergin puistoon, helluntaiseurakunnan järjestämään Jumalanpalvelukseen - nimi voisi olla jokin muukin (vain minun vaatimaton mielipiteeni) - Miko Puustelli puhui. Musiikissa oli Hawina-yhtye: Timo Kuusjärvi, kitara ja laulu, Satu-Sisko, koskettimet ja laulu, ja Timo Hurskainen, basso, sekä Tero Haapala, rummut. Kylläpä aurinko paistoi ja laittoi useimmilla ihon punaiseksi.

Puistokokouksesta menimme vielä jatkamaan synttäritarjoilujen ottamista - Timo perheineen ja me M-L:n kanssa - "Terheille." Osa meni vielä uimaan.

Kotona sitten seurasimme uutiset.

Kirjoitin.

Siunausta!

Ps. "Niin pysyvät nyt usko, toivo. rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus" (1. Kor. 13:13.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti