20191110

10.1.

Uskonpuhdistuksen muistopäivän kunniaksi sydämelliset onnittelut nimipäivän johdosta Takalon Martille ja Laitisen Martille!

Hyvää Isän(nän)päivää jokaiselle i:lle! Noustessamme oli n. 1 asteen plussalla. Meillä oli vieraita edellisen yön: Lotan Teuvo ja Elsa, Muotkan Lilja ja Muotkan Eero, sekä Muroman Samuel. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia, ynnä kuka mitäkin. Sen jälkeen vieraat lähtivät kohti pohjoista. Mukava oli tavata ja pitää tuttuja Lapin ihmisiä - Samuel oli uusi tuttavuus ja etelän miehiä - vieraina meillä.

10:ksi menin hakemaan Salmen. Rukoushetkeen ajelimme helluntairukoushuoneelle. 5 henkilöä paikalla.

11 alkoi yläkerrassa Sunnuntaijuhla. Orkesteri oli positiivinen yllätys tällä(kin) kertaa. Hyvät laulut ja hyvät solistit. Soittajissakaan ei ollut moittimista. Musiikille annettiinkin hyvin tilaa. Tarmo Moisio johti tilaisuuden. hän myös puhui - tai luki erinomaisen tekstin, jonka oli kirjoittanut. Inkeri Riihinen piti asiallisen - ja tunteikkaan - (huom! ei negatiivinen ilmaisu) lähetysinfon. Hannu-Heikki Hyppönen puhui lyhyesti. Käsittääkseni hyvä kokous. lopussa oli esirukouspalvelua. Päätteeksi oli kahvitarjoilu alakerrassa.

Kun palasin kotiin, tuoksui meillä - ainakin - poronkäristys. Marja-Leena ei ollut kokouksessa, vaan valmisteli Isänpäivä-tarjottavaa. 

Kupillisen kahvia ryypättyäni, poljeskelin stepperillä 15 min. + 15 min. - muutaman minuutin tauolla - pulssia ylös ja hikeä pintaan. 

Laitoin tuikkuja palamaan ja tulet takkaan.

Sittempä tulivatkin heti Timo, Pia, Miro, Milena ja Minja, sekä Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel. Lahjoja toivat. Niistä oikein paljon kiitoksia! Terolta sainkin jo viikolla lahjat, kun hän oli meillä yötä. Niistäkin kiitokset! M-L antoi jo lahjoja aikaisemmin tänään. Kiitokset! Muitakin perhekunnan isiä onnittelimme.

Heti ei vieraiden, vaan omien, tultua kävimmekin ruokapöytään. Ruuat olivat erinomaiset. Siitä kuuluvat kiitokset M-L:lle!

Kävimme Timon ja Deniksen kanssa saunanlöylyissä. Se kuuluu vähän niinkuin asiaan.

Sittenhän se kahvi herkkuineen maistuikin.

Rukoilimme yhdessä.

Jossain vaiheessa vielä tuli otetuksi iltapalaa ja kahvia.

Tänään satoi aikalailla luntakin johonkin aikaan. 

Siunausta!

Ps. "Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille" (Tiit. 2:11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti