20191102

2.11.

Hyvvee pyhhäimmiesten päevee! Niinkuin kotpuolessa sanottiin.

0.9 astetta lämmintä nousun aikaan, jokaei ollut niinkään varahin. Satoi lunta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Saarnaajan kirjaa.

Marja-Leena on tänään viettänyt vahvasti aikaa leivontahommissa huomisen lähetyskahvitarjoilun vuoksi.

Timo käväisi Milenan ja Minjan kanssa lyhyesti. Oli asioilla täälläpäin. Kahvit, mehut - ja tietenkin mettäkakut ennätettiin nauttia.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 37. Kävin monistamassa sitä Rantalan Jussin kanssa. Kiitos Jussille! Samalla reissulla kävin urheilukentällä 5.2 km "kunhan että jonkinlaisella" lenkillä. 2. ja 4. km:n "juosta hissuttelin", muut kävelin. Olihan sitä lunta radalla - ja lisää tuli.

Pimeää oli kun tulin kotiin. ja M-L leipoi. Kuunteli samalla älypuhelimestaan Seinäjoelta Iltakonferenssia helluntaiseurakunnasta. Sielläpä sitä olivat Emilia ja Danielkin, ynnä äiti ja isä. Lenkin jälkeen ruokaa ja kahvia.

Lähettelin Rintamapostin s-postilla, niille, joille se menee "sitä reittiä."

Illan mittaan kahvia, iltapalaa, maitoa.

Siunausta!

Ps. "Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet kaiken pääksi seurakunnalle, joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää" (Ef. 1:22-23).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti