20191103

3.11.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut, Moision Siskolle, täältä meiltä, menetetyn - mutta kasvavan - metsikön vierestä!

Sunnuntai. 2.0 astetta lämpimällä noustessa. Harmaata. Aamupalaa ja kahvia. Luin Saarnaajan kirjaa. Marja-Leena kasaili tarjoilujuttuja mukaanotettavaksi päivän tarjoiluihin.

9.30 jälkeen lähdimme helluntairukoushuoneelle tarjottavaa mukanamme. Vein M-L:n sinne ja kävin hakemassa Salmen Rukoushetkeen 10:ksi. Taisi olla 11 henkilöä. M-L, Terhi-Marja, ynnä perhe hommailivat keittiöllä valmistellen lähetyskahvitusta.

11 alkoi Ehtoollisjuhla yläkerrassa. Jukka Oittinen johti ja myös puhui. Sven Loosen antoi infoa lapsityötä - ja vähän muutakin - ajatellen.  Saarnan piti Hannu-Heikki Hyppönen. Oltiin "ytimessä" - puhe oli rakkaudesta, eli siitä puhe, mistä puute. Onhan se "sellainen laji", tuo rakkaus. Kuitennii, mitä enemmän se saa lihallista ihmistä vallata, sitä paremmin asiat kaikilla sektoreilla menevät. Tuo Jumalan rakkaus, se on semmoista. Kuoro lauloi ja laulatti. Alussa oli hyviä ylistyslauluja - ja se tuntui koko ilmapiirissä. Vietimme ehtoollista, eli osallistuimme Herran pöytään. Kokouksen jälkeen siirryimme lähetyskahveille alakertaan.

Vietyäni Salmen kotiin, kävin jakelemassa lähitienoolle Rintamaposteja. Kokouksessakin sain niitä jaetuksi.

Selvittyäni kotiin tuikkasin takkaan tulen. Sitten ajelin Summassaaren kuntoportaille. 10 kertaa 153 porrasta ylös ja jatkoksi joka kierroksella 3.30 min kävelyä havunneulaspolkua. Aurinkokin alkoi paistaa järventakaa. Ensin tummien pilvien raosta, kunnes pilvet väistyivät. Auringonsilta järvellä oli niin kirjas, ettei saattanut katsoa.

16 jälkeen tulin kotiin. M-L oli tullut myös tarjoilujen "loppusetvinnästä." 

Syöntiä ja kahvinjuontia.

Seurasin Vuokatista - netin kautta - Suomen-cupin viestejä, eiliten sprinttejä.

Poljin 15 min. stepperiä. Siinä ajassa sillä laitteella saa pulssin nousemaan ja huien virtaamaan. Olikin sen päälle mukava mennä saunaan hikoilemaan lisää.

Net on nyt mukavia kynttilänpolttokelejä, näät kelit.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "utta iankaikkiselle kuninkaalle, katoamattomalle, näkymättömälle, ainoalle Jumalalle, kunnia ja kirkkaus aina ja iankaikkisesti! Amen" (1. Tim. 1:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti