20191113

13.11.

Meijjän esikoispojalle, jonka kolmas etunimi on Kristian, syvämmelliset nimipäiväonnittelut!

7 pinnassa oli plussalla 1.7 astetta. Aamukahvipavut jauhettuani ja kahvit tiputeltuani ryyppäilin mukillisen ja haukkailin sen kanssa vähän suupalaa. Menin viemään Danielia kouluun. Ihmettelin, että onkohan poika nukkunut pommiin, kun ei näkynyt liikettä sisällä. Jyskyttelin ovea ja naputtelin tavalla ja toisella. Viimein sieltä nuorimies tuli alakertaan, kävi katsomassa kelloa ja painui takaisin nukkumaan. Luulin, että kouluunmeno on 8:ksi, mutta olikin 9:ksi. Ja sitähän tekevälle sattuu.

Tulin kotiin ja jatkoin kahvistelua ja aamupalaa. Sitten vain uudemman kerran Danielia kouluun viemään - ja sehän onnistui.

Luin Korkea Veisua. Rukousta.

Koettelin kirjoitella "kirjoitelmaani". Jonkin verranhan se edistyi, mutta aikaakin meni. 

Kävin kylällä hakemassa Emilialle, joka oli kotona, kunnon hampurilaisen.

Söimme ja joimme kahvia.

Kävin urheilukentällä tallailemassa sauvojen kanssa lumikerrosta - joka oli edellisen yön aikana vähän lisääntynyt - 10 km verran. Satoi vettä, kuten päivälläkin. 3 astetta lämmintä. M-L käynyt lenkkini aikana pienellä kävelylenkillä.

Kävin kotona vaihtamassa vaatteet ja ajelin Opetuslapseuskouluun One Way-seurakunnan tiloihin 18:ksi. 2 luentoa ja välissä kahvit. Lopussa keskustelua.

Soittelin velimies-Heimolle syntymäkotipuoleen. Oli aamulla tavoitellut soitella.

Lueskelin Wurmbrandien elämäkertaa. M-L seurasi Sateet-lähetystä netin kautta seinäjoelta.

Iltapalaksi söimme riisipuuroa, jonka M-L oli haudutellut. Vähän muutakin.

Siunausta!

Ps. "Mutta minun Jumalani on rikkautensa mukaisesti täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa, kristuksessa Jeesuksessa" (Fil.4:19).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti