20191109

9.11.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Lotan Teuvolle - joka sattuukin nyt olemaan meillä.

Lauantai. Ja herätyskelloa ei tänä aamuna soiteltu. Eli, nukuttiin pitkään. Liki 2 astetta plussalla nousun aikaan. Aamupalaa syötiin ja kahvia juotiin - sehän piti tieten sanoa. Ilman muuta. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin Summassaaren kuntoportaissa. 10 kertaa 153 porrasta ylös ja joka kierroksella 3.30 min. kävelyä polkua pitkin. Portaissa lumisohjoa. Se ei haitannut. Se haittasi enemmän, kun polulla oli lunta ja piti askeltaa varovasti, ettei liukastunut. Helposti jalka tuntui "liipeävän." Lumesta nousi muutaman metrin korkeuteen sumua. Mukava "atmosfääri." 

2 astetta läämintä tultuani kotiin. Söimme. Kahvikin maistui.

M-laitteli tarjoiluja - mm. paisteli pizzaa.

Lueskelin kirjaa: Herätys, josta länsi ei tiennyt mitään. Tallinnan Olevisten kirkon herätyksestä kertova kirja. Siihen asiaan kannattaa vielä palata ja ottaa opiksi joistakin asioista.

Hain puut valmiiksi takkaa varten.

Ennen 18.30. saapuivat Lapin vieraat hautajaismatkaltaan. Olivat paluumatkalla kohti Lappia: Teuvo ja Elsa Lotta, Eero Muotka, Lilja Muotka ja uutena miehenä mukana Samuel Muroma - hän on tunnettua Muroman sukua. Rukoilimme ensin yhdessä jonkun aikaa. Sitten oli vuorossa tarjoilu - pizzaa, salaattia, ym. Eeron ja Samuelin kanssa kävimme saunanlöylyissä.

Sittenpä kävimmekin nukkuilemaan. Jokaiselle löytyi nukkumapaikka.

Siunausta!

Ps. "Älä pelkää, sillä niitä, jotka ovat meidän kanssamme, on enemmän kuin niitä, jotka ovat heidän kanssansa" (2. Kun. 6:16,17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti