20191128

28.11.

Non, neh. 1.0 plussalla nousun aikoihin, 7 pinnassa. Mukava sytytellä tunnelmalliset joulupallot heti ensimmäiseksi. Sitten vaan kahvit porisemaan. Mukillisen kun vähäisen suuhunpantavan kanssa "kietaisi huiviin" - jotakuta reteesti matkiakseni - niin johan sitä oli mukava astella masinaa käyntiin potkimaan autotallille. Kävin viemässä koulukkaat, Danielin ja Emilian, kouluihinsa pänttäämään oppia päihinsä - toisen toiseen ja toisen toiseen opinahjoon.

Lunta oli antanut toisen mokoman yön aikana. Puut olivat vielä aamulla lumiset, mutta alkoi niin sää märkiytymään, että valkoinen oksilta alkoi tipuskella kuin hyyhmä pois. Kotiuduttuani jatkoin vähän kahvistelua. Luin Jesajan kirjaa. Rukouksen henkeä ja torkkuilua.

Kahvia ynnä muuta. Marja-Leena luki hartauskirjasta - siitä monia vuosia luetusta vain lukeminen jatkuu - kohdan tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kirjoittelin "pikkisen kirjoitelmaani". M-L kävi kylällä asioilla naapurin kanssa. samalla reissulla haki Danielin 13 ja Emilian 14 koulusta.

Söimme. Kahvia myös palanpainikkeeksi.

Kävin hämärällä ja lumisella urheilukentällä 10 km sauvakävelylenkillä. 1-2 plussalla. Sateli hiukan lumia. Käväisin himppusen seurailemassa Danielin jääkiekkoharkkoja, kun olivat taas tänään. Kyllä "poeka ossoo luistinten piällä hyvin paenella mänemää". Käännökset menee kuin elokuvissa.

Kotiuduttuani tulvahtelivat piparin tuoksut nenään. M-L oli ehtinyt niitä paistelemaan.

Lueskelin kirjaa.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Sillä parempi on hyvää tehden kärsiä, jos niin on Jumalan tahto, kuin pahaa tehden" (1. Piet. 3:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti