20220224

24.2.2022.

Sydämelliset nimipäiväonnittelumme - vielä tässäkin - Metsälän Matille, Haminaan, Lehtomäen Matille, Rantasen Matille, Hokkasen Matille, siskon pojalle, Häkkisen matille, serkulle ja Riikosen Matille!

M-L vei Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi.

Kyllä ihminen voi olla niin mieletön, että sanat eivät riitä kuvaamaan! Venäjän hyökkäys Ukrainaan on sellainen - ja oli jo 2014. Eikö olisi mukavampi elellä rauhassa toistensa kanssa. Mutta, samahan se on yksilötasollakin meidän ihmisten kanssa. Eipä siitä osaa sen enempää jatkaa. Rukoillaan! Tule huomennakin rukoilemaan! Laitan kutsun tämän jutun loppuun. Suomen kansa on siellä tilaisuudessa erityisaiheena, mutta Ukrainan tilannetta ei ohiteta.

1.8 astetta plussalla ylösnoustessani. Taivas oli harmaa. Hieman viskeli lumia.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

Kahvia.

Seurasimme tasavallan presidentin ja pääministerin, ynnä ulkoministerin tiedotustilaisuutta, liittyen Venäjän tämänpäiväiseen hyökkäykseen Ukrainaan. Sota on lähellä - lähempänä kuin että menisimme Lappiin.

Tein valmisteluja huomista SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteistä rukousiltaa varten. Vastuisiin lupautuneita on sairastunut Koronaan ja flunssaan. Uusia olen etsinyt tilalle. Mutta mikään ei tule yllätyksenä Jumalalle - ja olen jättänyt asiat rukouksessa Hänen johtoonsa. Siksi on levollinen mieli. On hieno asia kokea olevansa Jumalan aivoittelemalla asialla. Silloin vain eteenpäin - niinhän se kuulemma Mannerheim-vainaakin sanoi; olen kuullut isojen poikien puhuvan.

Samalla kun kuuntelin Ukrainan sotatapahtumista, kävin läpi purkkeja ja purnukoita työhuoneessa - se kun jatkuu se tavaroiden läpikäymisprosessi. Laitoinpa kirjahyllyynkin vähän taas kirjoja. Siihen kirjahyllyyn eipi enää montaa kirjaa sovikaan. 

Ruokaa ja kahvia.

M-L haki koululaisia koulusta.

Hiihtelin pihalatua 60 min. Oli hyvä sää ja liukas latu. Lämpimästi tuulahteli. Tuli hämärähiihtoa.

Laitoin tulen takkaan.

Jatkoin 50 min. kuntopyörän polkemista. Samalla lueskelin kirjaa.

Iltapalaa ja kahvia.

Seurasimme uutisia - minä myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Heitä työsi Herran haltuun, niin sinun hankkeesi menestyvät" (Snl. 16:3).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti