20220205

5.2.2022.

Seuraavassa kirjoitan Tauno Rantalan saaman ilmestysprofetian, jonka hän on saanut 15.4.1997. Oikealla tavalla arvioitavaksi ja koeteltavaksi:

"ITKE SUOMI - ITKE EUROOPPA"

"Aamurukouksen aikana 15.4.1997. valtasi minut sanoinkuvaamaton murhe ja itku. Samalla näin EU:n tähtikuvion. Jokainen tähti alkoi ikään kuin elää. Sitten se alkoi vuotaa verta. Tämän jälkeen nuo vertavuotavat tähdet muuttuivat mustiksi risteiksi. Mieleni täytti aivan maahan painava murhe. Kun aloin edellä näkemääni paperille kirjoittamaan, alkoi tulla henkeeni ja eteeni seuraava ilmestysprofetia.

2. osa. Tästedes, sanoo Herra, jokainen valtakunta ja sen päämiehet, jokainen heistä tulee saamaan oman palkkansa, joka on yhteydessä tämän liittoutuman ja sen hengen kanssa. Koska tästä muotoutuu se portto, josta on ennustus Ilmestyskirjaan kirjoitettu. Maan porttojen ja kauhistusten äiti. Ja sen nähtiin olevan juovuksissa pyhien verestä. Ilm. 17:1-8.

Kaikki ne, jotka ovat kannattaneet tai liittoutuneet tähän, Minä ne tuomitsen. Liittoutuma on ensin kaupallinen, sitten se laajentaa otettaan ja saa kenraaleita puolelleen. Erikoisesti yksi heistä juo niin sitä henkeä, että on aivan täynnä sitä. Se on antikristillinen henki. Se on vallan ja herruuden tavoittelun henki. Samaan mieleen liittyy monien eri valtioiden hallitsijoita. Se on sama henki, joka vaikutti Aadolf Hitlerissäkin. Nyt näen, että armeijaa kootaan. Päälliköitä valitaan ja suuret palkat luvataan. Mutta joksikin ajaksi siirtyy vielä joukkojen liikkeelle lähtö, heidän keskellään vallitsevien erimielisyyksien vuoksi. Mutta ne sovittiin muutamien henkilövaihdosten jälkeen. Papereita allekirjoitettiin kädenpuristuksin suurien juhlien ja juominkien aikana.

Liikkeelle lähti "hallava hevonen", jota sotajoukot lähtivät seuraamaan. Annettiin määräys, että jokaisen oli luovuttava omaisuudestasan ja luovutettava se valtiolle. Jos joku sanoi jotakin vastaan, niin lain ankaralla kädellä hänet siihen pakotettiin. Ihmiset riisuttiin niin puhtaaksi omaisuudestaan, että heille ei jäänyt mitään. Tämä on määrätietoista toimintaa, jolla kaikki saadaan riippuvaiseksi EU:n tuesta ja  avusta. Matt. 24:12, 13.

Näen suuren kulkueen, jonka kärjessä paavi kulkee vaippoineen, kaapuineen ja ristisauvoineen. Häntä seuraa eri maiden liberaaliset uskonnolliset johtajat. he vakuuttavat uskollisuuttaan "isälle", paaville.

Alkoi suuri eri maiden uskontojen yhteinen kokous, jossa alettiin käydä läpi suunnitelmaa mihin suuntaan yhdessä EU:n kanssa linjat vedetään. Ensin vedotaan yhteishenkisen rakkauden nimissä, mutta kun toivottua muutosta ei alkanut tapahtua, aletaan kansaa koordinoida kirkkokunnittain. Eri maissa, ketkä ovat puolella ketkä vastaan. Vedotaan myös Raamatun sanaan "mitä tekevät akanat jyvien joukossa."

Paavi kulkee eri puolilla maailmaa, pitäen suuria kulkueita ja suuria kokouksia, joihin tämä uskonnollisuuden henki lähettää ihmisiä, saaden heidät vakuuttuneiksi suuresta johtajasta ja oikeasta ainoasta uskosta.

Nyt on saavutettu kaikki kolme päälinjaa:

1. Kaupallinen. 2. Sotilaallinen (NATO). 3. Uskonnollinen (paavi).

Sama yhdistelmä, joka näytettiin Johannekselle Patmoksella. Antikristus peto, vääräprofeetta. Ilm. 13:

Vielä katsotaan ja selvitellään, jokainen tahollaan, miten tämä kaikki sulautuu kansaan.

Sitten alettiin otetta kiristämään kaikilla linjoilla. Taloudellisen avun syrjintää niiden kohdalla, jotka eivät olleet tyytyväisiä EU:n toimiin.

Nyt nousee valtaan mies, röyhkeä ja juonissa taitava. Dan. 7:8, 8:22, 23. Hän syrjäyttää muutamia ja järjestelee uudelleen vallassa olevia. Ja kaikki ne, joilla on vähänkään enemmän inhimillistä mieltä ja sääliä, hän syrjäyttää nämä vallasta. Valitsee vain kovan linjan edustajat.

Taivaalla lensi enkeli, joka laski ja julisti aikaa parannuksen tekoon, niille, jotka vielä haluavat nöyrtyä ja katua ennen tuomioiden liikkeelle lähtöä.

Lähti liikkeelle voimakas Jumalan hengen aalto, jolloin kirkot ja rukoushuoneet täyttyivät kuulijoista. Jopa uusia seurakuntia syntyi. Sairaita parantui hyvin paljon. Voimallisia tunnustekoja tapahtui. Myös kuolleita herätettiin. Jooel 2:28-32, Luuk. 12:11, 12.

Tämän siunauksen ilmenemisestä johtuen, vastavoimat alkoivat vastustamaan uskovaisia. Ja muutamia heistä vangittiin. Matt. 24:9-13, Dan. 3:28, Luuk. 21:25-28.

Mutta tämän vastustuksen noustua Herra jeesus yht´äkkiä ilmestyy pilviin, väkevällä voimalla ja kirkkaudella, vieden ylöstempauksessa omansa taivaisiin ja ovi suljettiin. 1. Tess. 4:16-18, Matt. 24:27, 30, 25:10.

                                                                                                              Tauno Rantala

____________________________________________

Lauantai. 4.2 astetta miinuksella ylösnousun aikaan.

Aamupalaa ja kahvia.

Sanaa.

Seurasin Pekingin olympialaisista hiihtokilpailun. M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Rukousta.

Torkkumista.

Ruokaa ja kahvia.

Muutaman kansionkin setvin työhuoneessa tänäänkin.

Kahvia.

Tartuin lumilapioon ja tein pihassa lumitöitä. Lapioin myös polkuja eri paikkoihin. Olikin aikalailla lunta. Sitä kun oli nietostanut - kinostanut - eri paikkoihin. Loput tein pimeässä. Laitoin myös linnuille, oraville - ja ainakin yhdelle jänikselle - siemeniä otsalampun valossa. Happea sai ihan mukavasti taas.

Laitoin tulen takkaan.

Poljeskelin 35 min. kuntopyörää. Samalla lueskelin kirjaa.

Iltapalaa ja kahvia. 

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Niin Herra on sorretun linna, linna ahdistuksen aikoina. Ja sinuun turvaavat ne, jotka sinun nimesi tuntevat; sillä sinä et hylkää niitä, jotka sinua etsivät, Herra" (Ps. 9:10-11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti