20220203

3.2.2022.

KOHTI HERÄTYSTÄ - RUKOUSTA JA PAASTOA

"Anokaa niin teille annetaan ,,, sillä jokainen anova saa..."

Ajatellessamme henkilökohtaista elämäämme ja elämää Jumalan seurakuntina, niin Kristuksen sovitustyön ja herralle antautumisen jälkeen, ja niihin liittyen, perusasiaksi nousee Jumalan Sanan lukeminen ja Sanan mukainen rukouselämä. Se, millaista tämä rukouselämä on, sanelee hyvin pitkälle sen, millaista yksilön ja seurakunnan hengellinen elämä on.

Jumalan läsnäolo, Pyhän Hengen toiminta, johdatus, Jumalan äänen kuuleminen, armolahjojen toiminta, hengellinen yhteys, voimallinen sananjulistus, ihmisten pelastuminen, paraneminen, uudistuminen, hengellinen sodankäynti voittoineen, antaminen, jne. ovat paljolti meille, jopa epänormaaleja asioita ilman rukousta.

Ollaksemme ajassamme voimakkaasti vaikuttavia, ajanhermolla olevia, yksilöitä ja seurakuntia, tarvitsemme jatkuvaa, voimallista rukousta. Esim. Koreassa, mm. Soulissa, kunnolla ennen erilaisia palvelustehtäviä, ja nähtävällä tavalla niiden aikana. Yleensäkin siellä rukoillaan paljon ja antaumuksella; rukouksen asema on hyvin keskeinen.

Uskon myös, että hengellinen paasto ei ole meidän ja seurakuntiemme 3elämässä tänä päivänä sellaisessa asemassa ja arvossa, kuin sen tulisi olla. Näin Sanan pohjalta ajateltuna. Uskon Jumalan rohkaisevan meitä löytämään tämän hengellisen sodankäynnin aseen aivan kuin uudelleen. Voittoja on luvassa tällä tiellä Jumalan valtakuntaan.

Kutsun tässä kaikkia rukouksen ja paaston arvon käsittäviä yhteiseen rukoukseen ja paastoon Perjantaina. 25.2.2022. Silloin on myös SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen rukousilta klo 18, Kansakoululla, Karhumäentie 11, Saarijärvellä. Erityisaiheena Suomen kansa. Kukin paastoaa parhaaksi näkemällään tavalla. Vie viestiä eteenpäin! Kiitos!

__________________________________________________________________________

Torstai. 13.5 astetta pakkasta ylösnousussa. Harmaa taivas.

Ruokaa ja kahvia.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Setvinpä jälleen papereita työhuoneessa - mappeja tyhjentelin, mutta en kaikkea heittänyt menemään.

Ruokaa ja kahvia.

Laitoin tulen takkaan.

Iltapäivällä meille tulivat kylään Jussi ja Tuija. Jussin kanssa olemme tehneet vuosien kuluessa paljon yhteistyötä: Suomessa ja Venäjällä. Hän on palvellut usein musiikissa erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa. Myös johtanut ylistysryhmiä. Samoin hoitanut miksausta ja äänentoistoa. Seurakuntalehteä: Uudistuva seurakunta teimme myös yhdessä kuukausittain, Jussi toimitussihteerinä. Aktiivinen seurakuntalainen. Kiitollinen olen siitä. Takkatulen loimotellessa jutustelimme, nautimme kahvipöydän antimia, sekä myös rukoilimme - mikä jälkimmäinen on luonnollista, kun uskovat kokoontuvat yhteen.

Poljeskelin kuntopyörää 60 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Herra, minun Jumalani, sinuun minä turvaan..." (Ps 7:2a).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti