20220206

6.2.2022.

PROFETIA VUODELTA 1908

"Setviessäni" papereitani löysin valokopion, joka on otettu Ristin Voitto-lehdestä nro 20, 18.5.1995. Lainaan sen tähän. Sittenhän sitä voi koetella ja oikeassa mielessä arvioida:

"Helluntaiherätys juontaa juurensa vuosisadan alussa Los Angelesissa tapahtuneesta Hengen vuodatuksesta. Tämä herätys alkoi Azusa-kadun rukoushuoneessa vuonna 1906, ja jo ensimmäisen vuoden aikana syntyi Los Angelesiin yhdeksän helluntaiseurakuntaa. Kokoukset kestivät joka päivä aamulla kello kymmenestä aina puoliyöhön saakka. Kansaa virtasi kokouksiin ei ainoastaan Los Angelesin alueelta vaan ympäri maailmaa. Armolahjat toimivat kirtkkaasti, mm. profetoimisen lahja.

Tämän Azusa-kadun Hengen vuodatuksen ja herätyksen aikana vuonna 1906 kuultiin seuraava profetia, mikä on osoitettu "viimeisille päiville", ja on kiintoisaa luettavaa, koska nämä ajan ilmiöt pyrkivät esiin juuri meidän aikanamme.

Viimeisinä päivinä tulee tässä suuressa helluntailiikkeessä tapahtumaan kolme asiaa. 

Tulee olemaan liikaa voiman korostusta, mieluummin kuin vanhurskauden.  

Tulee olemaan liikaa korostusta Jumalan ylistämiseen, Hänen, jota he eivät rukoile.

Tulee olemaan liikaa hengen lahjojen korostusta - mieluummin kuin Kristuksen herrauden.

                                                                      Mela"

_______________________________________

Sydämelliset onnittelumme tässäkin vielä Haapalan Raijalle, Pian äidille, Timon anopille tänään olevan syntymäpäivän johdosta! Samoin sydämelliset onnittelut meidän ainoalle tyttärellemme, Terhi-Marjalle, nimipäivän johdosta. Samoin samanlaiset onnittelut Salmen Teijalle nimipäivän johdosta!

Taas tuli Sunnuntai. Ylösnousussa oli miinuksella 2.3 astetta.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

Seurasin hiihtokilpailun Pekingin olympialaisista netin kautta. 

Kahvia.

11:ksi ajaa köröttelin helluntairukoushuoneelle Ehtoollisjuhlaan. Danielin vieressä siellä istua kökötin. Kuulin kokouksen aikana iloisen uutisen. Aikaisempi tieto samasta asiasta ei ollut niin iloinen. Kyseessä on tänä vuonna koko Suomessa toteutettava kristittyjen yhteinen ns. mediamissio. Aikaisempi - se ei niin iloinen tieto - oli, ettei mikään seurakunta lähde Saarijärvellä mukaan yhteiseen missioon. Se iloisempi uutinen oli, että yksi seurakunta ainakin taitaa sittenkin lähteä.

Ajellessani kokouksesta kotiin sateli lunta aikalailla.

"Kirkkokahvit" join päästyäni kotiin. M-L ei ollut kokouksessa, kun laitteli ruokaa "omille", jotka oli kutsuttu syömään.

Laitoin tulen takkaan.

Ennen 14 tulivat "ateriavieraat", Terhi-Marja ja Daniel, Timo, Pia, Milena ja Minja. Pääsimmekin "het kohta" hyvän ruuan ääreen - Oli kukkakaalimuussia, taisi peruna-sellaistakin olla, poronkäristyksen kanssa. siihen vielä monenlaista lisuketta sekaan, eli matkaan. Voisiko löytää parempaa ruokaa? Ei ainakaan tarvitse. Jälkiruuaksi mustikkarahkaa ja päälle pullakahvit.

Pia, Milena ja Minja lähtivät vähän aikaisemmin Raija-mamman synttäreille, Terhi-Marja ja Daniel kotiin samoihin aikoihin. Denis tuli metsästä meille myös. Timon kanssa kävimme saunassa.

Pia haki Timonkin Raija-anopin synttäreille. Vanhukset jäivät kahdestaan - mikä ei sekään ole hullumpi juttu.

Illan mittaan on tarkoitus seurata uutisia, yms.

Siunausta!

Ps. "Sinä kuulet nöyrien halajamisen, Herra, sinä vahvistat heidän sydämensä, sinä teroitat korvasi" (Ps. 10:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti