20220225

25.2.2022.

Perjantai. 1.6 astetta plussalla nousun aikaan - minun. Satoi lunta.

M-L kävi tänäkin aamuna viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi.

Aamupalaa ja kahvia. 

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

Kahvia.

Valmistautumista Illan SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteiseen rukousiltaan.

M-L haki Emilian ja Danielin koulusta 14.

Ruokaa jakahvia.

Hiihdin pihaladulla 60 min. Mukava sää a hyvä keli; liukas luisto.

15.30 kävin Kansakoululla, että avaisin ovet äänentoistolaitteiden tuojille. Meijjänkin Timo siellä oli. Ovet olivatkin auki, kun siellä oli sisällä ihmisiä. Ajelin kotiin.

17:ksi menin Kansakoululle takaisin. Laittelimme penkkejä paikoilleen.

Klo 18 alkoi SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen rukousilta, jonka johtelin. Erityisaiheeksi oli ilmoitettu Suomen kansa. Ukrainan tilanteen puolesta rukoilimme myös. Tällä kertaa rukoilimme niin, että kukin rukoukseenjohdattaja oli valinnut kohdan Raamatusta, jonka luki ja sitten johdatti sen pohjalta meitä rukoukseen. Toimi hyvin. Rukoukseenjohdattajia oli yhteensä 16 henkilöä. Yhteislauluista ja musiikista vastasivat Timo Kuusjärvi, Satu-Sisko Päivärinta ja Timo Hurskainen. Lauluja oli yhteensä 12 kappaletta, joista kaksi esittäviä, Timo Kuusjärven tekemiä lauluja. Kiitokset musiikkivastaaville! Kiitos mukana olleille n. 60 hengelle! Sali näytti edestä katsottuna aika täydeltä. Kiitos äänentoistoa hoitaneelle Juha-Pekka Paanaselle, videotykillä laulujen sanoja näyttäneelle Veikko Lahtelalle, somistuksesta vastanneelle Sumotha Paajalalle, tervetulleeksi toivottajille Pentti Paajalalle ja Pentti Lahtelalle, sekä rukoukseen johdattajille. Puheen piti Raimo Salo. Kiitos Raimolle rohkaisevasta puheesta. Illassa sai myös kirjoittaa omia rukousaiheitaan. Rukoilin Terhi-Marja Kuzminin kanssa niiden puolesta; kaikki rukoilimme. Oli hyvä ilta. Iloitsin siitä. Meidän pitää rukoilla kristittyinä yhdessä. Kiitos Jumalalle kaikesta! Illan järjesti Häkkilän - Peltokylän - Kohmun yhteiskristillinen rukouspiiri. Tuolit olivat nopeasti porukalla poistetut säilytyspaikkaansa.

Palattuamme M-L:n kanssa kokouksesta kotiin laitoin takkaan tulen.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä. 

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Ukrainassa sota jatkuu. Venäläisjoukot lähestyvät pääkaupunkia. Mitenkähän Venäjällä käy? Sielläkin ihmiset nousevat sotaretkeä vastaan. Nousu voi olla kovakin.

Siunausta!

Ps. "Kiitetty olkoon Herra, sillä hän on kuullut minun rukousteni äänen" (Ps. 28:6).

L


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti