20170911

11.9.

Eiliten minun piti onnitella Porrassalmen Kalevia nimipäivän johdosta, mutta sitä vain tuppaa unohtelemaan asioita. Onnittelen nyt!

Uskotv:ssä olevassa taltioinnista eilisestä puheestäni kotiseurakunnassani, Saarijärven Helluntaiseurakunnassa, oli loppuosassa jäänyt puuttumaanse, ketä ja mistä lainasin siihen ihan loppuun lukemaani. Teksti oli lainattu viime viikon RV-lehdestä ja niin on sanonut Kalle Mäenpää, joka on porilainen rikostutkinnassa työskentelevä poliisi.

Marja-Leena kävi aamulla viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Noustessani oli lämmintä 12.5 astetta. Pilvipoutaista. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

12 kävin hakemassa Emilian koulusta meille. 13 haimme Emilian kanssa Danielin koulusta. Lapset vein kotiin. 

Syödäkin piti.

Kävin viemässä penkit, ym. tarvikkeet eilisen nuotioillan jäljiltä helluntairukoushuoneen varastoon.

Kävin 10 km rauhallisella lenkillä aurinkoisella urheilukentällä. Tapasin Järvisen Paavon ja Sarin.

Lenkin jälkeen menin rantteelle - siellä kun on odottamassa pinoon laittamista rankakasa, jonka tässä muutampi päivä sitten siihen rahtasin. Pätkin sirkkelillä ja moottorisahalla, haloin ja laittelin pinoon. M-L:kin oli mennyt lenkille lenkkini aikana. 

20 maissa lopettelin puuhommat. Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä. M-L neuloi.

Siunausta!

Ps. "Älä pelkää, jos joku rikastuu, jos hänen talonsa komeus karttuu. Sillä kuollessaan ei hän ota mitään mukaansa, eikä hänen komeutensa astu alas hänen jäljessänsä" (Ps. 49:17-18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti