20170903

3.9.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Aholan Soilelle täältä meiltäpäin ! Tänään kyllä tavattiin, mutta eipä sitä silloin muistanut onnitella. Parempi myöhään, kuin milloinkaan. Jotkut net kääntävät tuonkin, että parempi myöhään, jos silloinkaan.

Kun nousimme uuteen päivään, oli lämmintä 12.2 astetta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvit/hopeateet. Luin Psalmien kirjaa.

Hyvissä ajoin ennen 11 olimme helluntairukoushuoneen penkissä jo istua nopottamassa. Tilaisuuden johti Tarmo Moisio. Sven Loosen puhui lyhyesti ja esitteli perheensä. Vaimo Johanna sanoi myös jotakin. Sven on seurakuntamme uusi päätoiminen lapsityöntekijä. Hänet siunattiin tehtäväänsä tässä tilaisuudessa. Seurakunnan kuoro lauloi. Mika Turunen saarnasi. Vietimme ehtoollista. Loppulaulun olisi vielä voinut veisata - sanoi joku. 

M-L kävi kaupassa tilaisuudesta tullessamme. Sieltä menimme tien toiselle puolelle kebab-pizzeriaan syömään kebab-salaatit. Siellä oli muitakin seurakuntalaisia syömässä.

Palattuamme kotiin, tuli seuratuksi Ruotsi-Suomi yleisurheilumaaottelua. 

Lauri ja Eija kävivät nuotioilta-asioissa. M-L oli lenkillä.

18 maissa lähdimme Timolle. He olivat laavullaan tulilla - Timo, Pia ja Milena. Mirokin tuli sinne. Paistelivat nakkeja ja keittelivät nokipannukahvia. Meilläkin "bölsareita" mukana. Mukava se vain on, kun on palituikka - tulipaikka - jossa voi silloin tulistella, kun siltä tuntuu. Milena kävi äidin kanssa laittamassa kanat siirrettävästä häkistä varsinaiseen häkkiinsä yötä viettämään. Mukavaa touhuilua sekin. Taitavat tiputkin jo Milenan hyvin tuntea.

Vaihdoin Timolla jo lenkkikamppeet päälle, kun lähdimme kotia kohti. 10 km ennen kotia jäin autosta pois ja juosta hissuttelin koko matkan kotiin. Oli mukava atmosfääri juosta: Taivas oli selkeä ja sieltä katseli pyöreänaamainen kuu. Taivas oli auringonlaskun puolelta myös monessa värissä pastellinsävyinen. Myöhemmin voimakkaan punerva. Lammet olivat ihan tyynet. Summasjärvikin näytti hämärissä hyvin kauniilta. Alaville paikoille oli noussut usva. Lämmintä oli kotiin tullessani 9.7 astetta.

Teetä ja mantelileipää iltapalaksi - sitä kun tuli "Timojen" tulilla otettua makkaraa ihan liiankin kanssa.

Ei siinä...

Siunausta!

Ps. "Olkaa lujat, ja olkoon teidän sydämenne rohkea, te kaikki, jotka Herraa odotatte" (Ps. 31:25).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti