20170918

18.9.

Pilvipoutaista noustessani. Lämmintä 10.0 astetta. Marja-Leena oli käynyut aikaisemmin viemässä lapsukaiset - Danielin ja Emilian - kouluun. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa.

Tyhjentelin takasta tuhkat ja sytyttelin valkean. 

12 hain Emilian koulusta meille - iloinen ja elämänmyönteinen tyttö, joka heti meille päästyämme alkoi läksyntekoon ja sitten maalailemaan vesiväreillä.

13 haimme Emilian kanssa Danielin koulusta meille - siellä pihalla jotain perhosta toisten poikien kanssa tiirailivat - daniel onkin ollut sellainen erilaisten ötökoitten ja muitten olioitten tutkistelija. Samalla reissulla haimme heidän kotoaan Emilian tanssivaatteet - sellainen kerho on kouilulla.

Tänään on tullut syödyksi ja juoduksi kahvia vähän joka välissä - ja hiilihydraatteja on mennyt sisään aikapaljon.

Vein lapsoset reppuineen kotiin

Kävin 10 km kävelylenkillä - rauhallisesti - urheilukentällä. 10-11 lämmintä.

Tänään varmistin kansalaisopiston toimistoon Vanhan kansakoulun varauksen. Nimittäin kristittyjen yhteistä SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaa varten. Sen ajankohta on näillä näkymin pe. 20.10. klo 18. Joillekin tahoille olen lähetellyt myös kutsuja tulla erilaisiin vastuisiin iltaan - esim. musiikkiin ja puheosuuteen. Vastaukset eivät tule aina silloin kuin ajattelisi, mutta varmaan nekin joskus tulevat.

Hiukan tuli illanmittaan kasailtua kamppeita oientä reissua varten. M-L leipoi mantelileipiä tänään.

Siunausta!

Ps. "Älkää luottako väkivaltaan, älkää turhaan panko toivoanne ryöstettyyn tavaraan. Jos rikkautta karttuu, älkää siihen sydäntänne kiinnittäkö" (Ps. 62:11). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti