20170916

15.9.

Tuuleskeli aikalailla noustessani. Lämmintä 10.1. Pilvipoutaista. Huomasin, että meinasin eiliten laittaa nuotioiltajulisteen blogijutun loppuun, mutta unohdinkin. Laitoin sen sinne myöhemmin - ja tänään tämän jutun jälkeen, jos muistan. 

Marja-Leena antoi Emilialle ja Danielille aamulla kyydin kouluun. Emilialla keltainen sadetakki mukana. Eilen, kun olin menossa lenkille, huomasin kauempana kaksi tyttöä pyörien kanssa. En kuitenkaan kauempaa tuntenut heitä, kun toisella oli keltainen vaate päällä. Tytöt ajoivat sitten luokseni ja Emiliahan se oli - esitteli minulle vähän aikaisemmin samana päivänä ostetun sadetakin - oli sellaisen itse halunnut - ja saappaat. Kukapa ei olisi iloinen kun saa uutta. 

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Psalmien kirjaa. 

M-L leipoi. Tein joitain valmisteluja seuraavan nuotioillan eteen - sekä seuraavan SAARIJÄRVI RUKOILEE -tilaisuuden eteen. Tähän mennessä valmistautuminen siihen on ollut rukouksen tasolla - mikä onkin se ensimmäinen ja tärkein taso. Kristuspäivän bussimatka -asia alkanee selvitä ensi viikolla - sekin kyllä on jo vireille laitettu. Kristittyjen yhteinen Kristuspäivä on Turussa la. 2.12.2017. Sinne on tarkoitus tehdä matka myös Saarijärveltä. Ilmoittaudu mukaan heti kun saan tiedot matkasta näkyviin. Edellinen Kristuspäivä oli 10 v sitten - silloin oli mukana 10.000 ihmistä eri seurakuntataustoista. Olimme siellä M-L:n kanssa. Toimin silloin Saarijärven lipunkantajana. Tällä kertaa Saarijärven lipunkantajana toimii Marjo Autio.

Kävin hakemassa danielin koulusta meille 12 aikaan ja Emilian 13.

Söimme.

Kävin 10 km lenkillä urheilukentällä - josta loppupuolella 3 km "juosta hissuttelin." 10 astetta lämmintä lähtiessäni. Aika viileä tuuli. Jossain vaiheessa näkyi aurinkokin. Sumusadetta lopussa.

Kävin saunan löylyissä - mukava oli tihkusateessa istuskella "löylyn lyömänä takapihalla.

19:ksi menimme kaupan kautta M-L:n kanssa työväentalolle Uuden elämän iltaan. 8 astetta lämmintä. Mika ja Ann-Nina Turunen johtelivat. Timi Hyppönen johti vaimonsa kanssa ylistykseen. Juha Ketola saarnasi.
Vuosia sitten pidimme samassa paikassa Uuden elämän iltoja, jotka olivat välillä hyvin kansoitettuja. Niissä tuli ihmisiä uskoon - yksikin veli, joka tuli siellä uskoon, on nyt pastorina Lahdessa. Siunausta veljelle ja hänen perheelleen työhön ja elämään siellä. Viikko sitten tapasimme viimeksi.

Kaupan kautta tulimme kotiin kokouksesta. Sataa tihuutteli. Lämmintä 5.6 astetta.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Siunausta!

Ps. "Jumalassa on minun apuni ja kunniani. Minun väkevyyteni kallio, minun turvani on Jumala" (Ps. 62:8).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti