20170907

7.9.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut mukavalle nuorelle miehelle, Miro Timonpojalle, Höytiälle!

Noustessani uuteen päivään oli lämmintä 8.8 astetta. Aikalailla selkeä ilma. Marja-leena vei aamulla Emilian ja Danielin kouluun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

12 maissa kävimme hakemassa Emilian Pokelta, jossa koululaiset olivat harjoittelemassa huomisia juhlia varten. Ajelimme kylälle. Minä menin 12.30:ksi Serviisiin. M-L vei Emilian hammaslääkäriin. 

Serviisissä oli tilaisuus, jonka aiheena oli rukous. Rovasti Veikko Vesisenahon ja hänen Ritva vaimonsa kanssa olimme sitä pitämässä - kutsusta. Oli erinomaisen hyvähenkinen tilaisuus. Kahvikupposen minäkin join siellä ennen lähtöäni. Kahden seurakuntalaisemme kanssa myös ehdin jutustella. M-L ja Emilia odottivat minua autolla - klo 14 olimme sopineet kotiinlähdön. Sateiseksi oli muuttunut sää.

Veimme Emilian kotiin, jossa Daniel odotteli - ja saikin Emilian kautta mummilta hyviä tuliaisa suuhunsa.

Käytyämme kotona, menimme M-L:n kanssa syömään Halpa-Halliin.

Palattuamme syömästä, lähdin lenkille. Tein 16 km lenkin. Välillä vähän sateli vettä. "Juosta hissuttelin" kotoa urheilukentälle 4.5 km. Kentällä 7 km, osan niistä km-ajoin 7.48.-7.38 min. Toiseksi viimeisen km:n 7.09. min. ja viimeisen 6.17 min. Sitten 4.5 km kotiin.

Kävin Deniksellä varaamassa peräkärryä käyttöön - kun Lauri ilmoitteli, että oli ajanut rankani metsäkoneella tien varteen. Pitää ne saada sieltä kotipihaan. Ei niitä niin kovin paljon ole. 

Iltapalaa ja teetä. M-L on neulonut.

Siunausta!

Ps. "Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä hyvä on, asu maassa ja noudata totuutta; silloin sinulla on ilo Herrassa, ja hän antaa sinulle, mitä sinun sydämesi halajaa. Anna tiesi Herran haltuun ja turvaa häneen, kyllä hän sen tekee. Ja hän antaa sinun vanhurskautesi nousta niinkuin valkeuden ja sinun oikeutesi niinkuin keskipäivän. Hiljenny Herran edessä ja odota häntä..." (Ps. 37:3-7a).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti