20170909

9.9.

11 asteen lämpötilaan nousimme tänä lauantaina. Harmaata. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Terhi-Marja ja Denis käväisivät. Luin Psalmien kirjaa.

Huomenna minun pitäisi puhua omassa seurakunnassa - helluntairukoushuoneella - Saarijärvellä klo 11 olevassa tilaisuudessa. Sanovat lähetyspainotteiseksi tilaisuudeksi. Rukouksen kohteena kokous on ollut siitä alkaen kun sain kutsun puhumaan. Ajatuksia on noussut mieleen. Lappuihin niitä olen kirjoitellutkin. Tänään sitten pitää koota ajatuksia yhteen. Jos jotakin kaipaan tuollaisissa tilanteissa, niin Jumalan Hengen läsnäoloa - se on avain-asia. Kaipaan myös rohkeutta uskossa "heittäytyä" tilanteeseen, niin että saisi tuoda esille sen, mitä Jumala on tarkoittanutkin. Omien ajatusten esitteleminen ei kiinnostaisi ollenkaan.

Pääsin tänään parturin käsiin - kotiparturin, sillä rakas vaimoni "surruutteli konehella" sekä vähäiset haivenet päästä, että vähän sakeamman parran ala- ja etuosasta päätä samalla laitteella.

13:ksi menin Tarvaalan "Poke:n" campukselle 150 v juhlaan. Terhi-Marjan kanssa istua napotettiin vierekkäin. Tarvaalan ala-asteen oppilaat lauloivat yksin ja Pylkönmäen mieskuoron kanssa. Emilia ja Danielkin siellä hienosti vetelivät. 40 min. juhlissa olon jälkeen lähdimme kotiin - ei siksi, että juhla olisi huono ollut. Hienosti oli kaikki järjestetty - myös eilisen ja tämän päivän avoimien ovien osalta. Väkeäkin oli kovasti.

Söimme - ja hyvää kaalilaatikkoa olikin.

15:ksi meille tuli Lehtomäen Teppo - sovitulle asialle. Mukava oli tavata ja jutustella - siinä sitä saa itselleen toiselta ja voi myös antaa toiselle jotakin. Varsinkin, kun on yhteiset mielenkiinnon kohteet - Jumalan valtakunnan työ. Teppo on pastorina Lahdessa Baptistilähetys-seurakunnassa. Jo aiemmin kutsui Teppo minut sinne yhtenä lauantaina pitämään pienen seminaarin Raamattulauantaissa. Joimme kahvit kolmisin. Rukoilimme yhdessä.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla - ostelemassa tarvikkeita huomista nuotioiltaa varten. Kutsu sinne alla. tervetuloa! Rukoile miolempien huomisten tilaisuuksien puolesta! Muistetaan myös pyytää hyvää säätä.

Iltapäivä ja ilta menivätkin huomiseen puhumiseen valmistautumiseen. 

M-L leipoi hyviä mantelileipiä.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Jumala, me tutkistelemme sinun armoasi sinun temppelissäsi. Jumala, niinkuin sinun nimesi, niin ulottuu sinun ylistyksesi maan ääriin saakka; sinun oikea kätesi on vanhurskautta täynnä" (Ps. 48:10-11).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti