20170917

17.9.

Sunnuntai. Noustessamme 9.3 lämmintä. Pilvipoutaista. Edellisen yön meijjän olohuoneen lattialla pötköttelivät Tero ja Mari. Yhdessä huoneessa serkukset Aaro ja Milka, sekä herttainen Helmi-koira. Luin Psalmien kirjaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia.

11:ksi menimme - Tero, Mari ja minä - kokoukseen helluntairukoushuoneelle. Marja-Leena jäi laittelemaan ruokaa ja nuoret nukkumaan tällä kertaa. 
Pastori Mika Turunen johteli tilaisuuden. Kati Ketola puhui lyhyesti ja hänen miehensä, pastori Juha Ketola saarnasi. Se oli voimallinen saarna - ainakin näin takametsien miehen mielestä. Ylistykseen johteli bändi Jouko Reenilä, Jussi Rautanen ja Janne Lampinen. Juha johteli myös esirukouspalveluun.

Kokouksen jälkeen tulimme kotiin. Pian pääsimmekin ruokapöytään syömään hyvät M-L:n tekemät ruuat. Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Danielkin tulivat meille. Jonkinajan päästä oli "pöytä punaisena" kastettavista kahvin kanssa.

15 jälkeen "omat" lähtivät koteihinsa päin.

Kävimme Rantalan Jussin kanssa monistamassa kutsuja nuotioiltaa varten

18:ksi ajelin Karstulan Vapaaseurakunnan tilaisuuteen. Minulla oli siellä saarna. Sen loputtua oli hyvät kahvit vierailevalle puhujalle. Muutamia ihmisiä oli myös mukana. Oli siinä kahvipöydässä mukava vaihtaa ajatuksia.

Kokouksen jälkeen ajelin kotiin.

Iltapalaa ja teetä.

Tein ilmoituksen Viispiikkiseen Syrjämäen nuotioillasta.

Siunausta!

Ps. "Korota itsesi yli taivaan, Jumala, ja kunniasi yli kaiken maan" (Ps. 57:12).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti