20170912

12.9.

Jossakin vaiheessa oli satanut kovasti kun oli lätäköt niin isoja. Ylösnousuni aikaan ei juuri satanut. Lämmintä 12.3 astetta. Marja-Leena oli noussut aikaisemmin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan meille hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä

Kävin hakemassa kylältä kebabit ranskalaisilla Emilialle ja Danielille - he kun olivat kotona eikä koulussa flunssan takia. Satoi - välillä kovaswtikin.

Hiukan tihkutteli kun menin pihalle sirkkelöimään rankoja. Sade kuitenkin loppui ja oli ihan "tolkun ilma". Saatuani sahaamani puut pinoon lopettelin ja tulin syömään ennen 17. Kahviahan sitä tulee otetuksi qaina kun mieli tekee - pannu täyteen aamulla jaq siitä sitten päivän mittaan.

Kävin urheilukentällä 10 km rauhallisella käveleskelyllä. Ei satanut - ja lopussa paistoi aurinko. Lenkin jälkeen kävin kaupassa. M-L on tänään leivoskellut - jotain siihen leipomishommaan mm. piti kaupasta tuoda. 19.30 maissa tulin kotiin.

Menin vielä sirkkelöimään rankoja jonkinmoisen läjän. Ennen 21 tulin sisälle.

Iltapalaa ja teetä.

Kävin saunan löylyissä. Takakapihalla oli mukava pimeässä vilvuutella. Taivaalla loistivat tähdet. Yhdet ns. jouluvalotkin jo loistelivat takapihalla. Mukava tunnelma. ääniä ei kuulunut.

Seuraavaan nuotioillan "eteen" olen joitakin valmisteluja tehnyt tänään.

Tulipa tänään tekstiviestillä mukavaa rohkaisuakin vuolijalle - no, eipä se tähän ns. blogiin liittynyt.

Siunausta!

Ps. "Katso, Jumala on minun auttajani, Herra on minun sieluni tuki" (Ps. 54:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti