20190914

14.9.

Lauantai. Pitkään tulin nukkuneeksi. Noustessa 13 lämmintä. Aurinko paistoi. Marja-Leena oli noussut jo aikaisemmin. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin 10.2 km kävelylenkillä - "kunhan, että vireillä -lennki". Urheilukentällä ja takaisin, sekä kentällä 1.2 km. Aurinkoista. N. 11 lämmintä.

M-L on valmistellut koko päivän tarjottavaa huomiseen tilaisuuteen rukoushuoneelle - taisi 20 maissa lopetella. Terhi-Marja alkoi myös valmistella samaan tapahtumaan tultuaan lastenleiriltä 17 jälkeen. Käväisin siellä.

M-L:n älykkääseen puhelimeen tuli kuvia "mitali-tytöstä". Milena oli Uuraisten yleisurheilukisoissa saanut kultaisen mitalin 40 m juoksusta ja pituushypystä - yhdistetty kilpailu, josta tuli se toinen kulta. Toinen kulta oli tullut 300 m juoksusta. Onnittelut Milenalle! Isä-Timo oli osallistunut kylmiltään kuulantyöntöön ja voittanut. Keihästäkin oli heittänyt, mutta joutunut lähtemään kesken kilpailun töihin. Onnittelut iskällekin!

Kävin kuumissa saunanlöylyissä.

Huomenna klo 11 olisi minulla ns. saarnavuoro Saarijärven helluntaiseurakunnassa. Tervetuloa kuulolle - aihe ainakin on tärkeä, josta aion puhua.

Siunausta!

Ps. "Lähestykää Jumalaa, niin hän läestyy teitä" (Jaak. 4:8).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti