20190928

28.9.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut velimiehen vaimolle, Arjalle, Kangasniemelle!

Ei sitä nyt niin pitkään tullut nukutuksi, vaikka yöllä sitä hurjissa olosuhteissa juostua naisten MM-maratonia tulikin katsotuksi. Marja-Leena nousi aikaisemmin koristelemaan voileipäkakkua.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa.

Kävin Mannilan pururadalla "juostahissuttelemassa" 6 km. Sain yhden miehen kanssa jutella myöskin hengellisistä asioista. Sekin tuntui perustuvan siihen, että juoksin heitä vastaan ja tervehdin. Sain sitten heidät paluumatkalla kiinni ja kävelin loppumatkan rinnallaan. Kannattaa tervehtiä ihmisiä - sitä on sen jälkeen jo niinkuin tuttu. Ajoin pururadalta suoraan urheilukentälle, jossa kävelin 4 km - eli 10 km lenkki vuolijalle.

Söimme. Myös kahvia.

Tulin seuranneeksi Dohassa olevia yleisurheilun MM-kisoja. M-L seurasi "älykkäästä puhelimestaan" Seinäjoen helluntaiseurakunnasta lähetettyä tilaisuutta - taisi liittyä helluntaiseurakuntien Syyspäiviin - vai mikähän se nimi lienee - joille on kokoontunut seurakuntien vastuunkantajia. Välillä kävin saunan löylyissä. 

Iltapalaa ja teetä.

Ajattelin seurata vielä 23.20 alkavaa lähetystä Dohan MM-kisoista. Silloin on miesten ja naisten 50 km kävelyt. Olosuhteet ovat yhtä raastavat kuin edellisen yön naisten maratonillakin - kuumuutta ainakin 32 astetta ja ilman kosteusprosentti 70. Maratonilla oli keskeytyksiä paljon - liki 30. Niitä kyllä tullaan näkemään myös kävelyssä, onhan se pidempikestoinen ja pidempi kilpailu kuin maraton. Suomalaisia mukana kaksi miestä. Ainoa naisedustajamme ei pääse starttaamaan flunssan takia.

Tänään tuli M-L:n puhelimeen kuvia pienistä tytöistä, jotka söivät herkkuja. Milena ja Minja olivat isän ja äidin kanssa menossa risteilylle. 

Siunausta!

Ps. "Sillä niillä, jotka elävät lihan mukaan, on lihan mieli, mutta niillä, jotka elävät Hengen mukaan, on Hengen mieli. Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha; sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan. Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset" (Room. 8:5-8). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti