20190918

18.9.

Nousun aikaan 8.7 astetta lämmintä. Aurinko paistoi. Marja-leena oli noussut jo varhemmin - ja mettäkakut olivat paistettuina valmiina. Odottamassa "pieniä tyttöjä" - Milenaa ja Minjaa - viikonlopun alussa meille. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Siivoilua. Minä olin mattojen ja petivaatteiden puisteluosastossa, sekä imurinvarressa. M-L moppiosastossa.

Söimme. Uudet kahvitkin piti keitellä.

Kävin käyskentelemässä Mannilan männikön pururadalla 6 km verran. Aurinko paistoi. Loppupuolella tuli myös ohutta vihmaa taivaalta. Menomatkalla polki Emilia pyörällä koulusta kotiin iloisen näköisenä. Paluumatkalla kävin ostamassa uuden käsisuihkun suihkuosan edellisen sanottua työsuhteensa irti.

18:ksi menin taas kouluun - opetuslapseuskouluun - One Way-seurakuntaan. Emilian ja Danielin tapasin Sokkarin parkkipaikalla. Kun oman seurakunnan rukouskokous on samana iltana klo 19, niin se jää nyt aina väliin.

M-L oli seuraamassa Sateet-tilaisuutta Seinäjoelta, netin kautta, kun tulin kotiin. Minäkin hetkisen. Iltapalaksi Deniksen tänään tuomia ja -savustamia kaloja - niitä Norjasta pyydettyjä. Hyvällehän net vain maistuivat. kiitokset kalamiehille! Kahvia ja teetä.

Timo oli ollut Lahdessa musisoimassa, suhteellisen isossa ruokailutapahtumassa, Kääntöpiiriseurakunnassa. Puustellin Mikon kanssa. Hieno homma, että evankelistoilla ja pastoreilla on käyttöä siellä missä tarvitaan.

On tullut mieleen joskus - tänäänkin, kun kuuntelin yhtä puhujaa radiosta - että sitä aika helposti saatamme "roimia" toisia suuntia ja uskovia "totuudensauvalla". Voidaan sanoa, että katsokaa vain sitä hedelmää, minä niistä "harhasuuntauksista" on. Entäs jos katsommekin sitä hedelmää ihan oikeasti. Ihmisiä tulee uskoon suuret määrät kun Kristusta julistetaan. Taivasta kansoitetaan. Voidaan ottaa "silmätikuksi" esim tapahtuneet lankeemukset, tai omasta mielestä väärät opit, eikä voida nähdä sitä hedelmää, joka kuitenkin on tärkeää hedelmää kun ihmisiä pelastuu. Jeesus kuoli ennenkaikkea siksi, että ihmisiä voisi pelastua. Entäpä arvioitsijoiden oma hedelmä - tai oman liikkeen hedelmä? Tuli vähän kankeasti ilmaistua se, mitä yritin, mutta, se siitä.

Siunausta!

Ps. "Sillä Jumala ei katso henkilöön" (Room. 2:11)..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti