20190929

29.9.

Hyvissäajoin ylös. Harmaata. Aamupalaa ja kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa.

Menimme Marja-Leenan kanssa rukoushetkeen helluntairukoushuoneen alakertaan - taisi olla n. 9 henkeä. Jotkut pastorithsn ne pitävät tällaista suhteellisen tarkkaa tilastoa - minä seurakunnan rukoustilaisuuiksista, koska ne mielestäni ovat seurakunnan lämpömittari.

Klo 1§1 oli yläkerrassa tilaisuus, jonka johti Jukka Oittinen. Hän myös piti saarnan. Sven Loosen ja Vesa Rautasaari toivat terveisiä Helluntaiherätyksen - vai pitäisikö sanoa Helluntaikirkon - Syyspäiviltä. Tilaisuuden toisen saarnan piti Hannu-Heikki Hyppönen. Yhteislauluihin johdatteli Seija Suuronen kitaroineen. Kokouksen jälkeen joimme alakerrassa kahvit poikakerhon hyväksi - pojat olivat kuulemma leiponeet kastettavat.

Tihkutteli vesiä kun tulimme tilaisuudesta kotiin.

Lähdin heti kotiuduttuamme Summassaaren kuntoportaille. Danielin otin matkalta mukaan. 10 kertaa kiipesin ylöspäin nuo 153 porrasta, jatkaen joka kierroksella 3.30 min. polkuosuuden portaiden alapäähän. Danielmeni rappuja ylös ja alas ainakin 5 kertaa. Hän myös käytteli muita "kuntoilulaitteita" - vatkasi köysiä, hakkasi lekalla renkaita, hyppi muutamaa porrasaskelmaa. Hiukan tihkutti välillä ohuita vesiä.

Kotona ruokaa ja kahvia.

Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel kävivät. Joimme kahvit, ym.

Kävimme vielä uudestaan kuntoportailla Deniksen, Danielin ja Emilian kanssa. Menin 7 kertaa portaat ylös ja yhtä usein sen 3.30 min. polun. Daniel varmaan liki saman verran ylös ja alas. Denis juosten 11 kertaa ylös ja kiersi myös polkua. Emilia muutaman kerran portaat ylös ja kerran polun, sekä käytteli myös muita laitteita portaiden alapäässä.

Pian kotiuduttuani menin saunomaan Deniksen ja Danielin kanssa heille.

Kotona iltapalaa ja kahvia.

Seurasin Dohan MM-kisoja. 

Siunausta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti