20190921

21.9.

9.4 astetta lämmintä noustessani. Aurinko paistoi. Pienet vieraat - omat - Milena ja Minja nukkuivat mummin kanssa meidän sängyssämme. Minä koisailin toisessa huoneessa, sohvalla. Toiset heräsivät ennen minua. Pienten jalkojen teputus alkoi kuulua jossain vaiheessa ja iloiset lastenäänet. Milena tuli herättelemään minut aamupalalle ja -kahville. Luin Sananlaskujen kirjaa.

Kävin urheilukentällä 7.2 km lenkillä. Aluksi käveleskelin 1 km. Jatkossa kävelin ja juostahissuttelin vuorotellen 400 m jaksoissa. Harmaata. Samalla lenkillä kävin hakemassa helluntairukoushuoneen varastosta painoja, jotka vein 14:ksi torille tarjoilukojun jalkoihin painoiksi. Torilla oli nimittäin tänään One Way-seurakunnan evankeliointitapahtuma. Kävin kaupassa ja menin kotiin. Mm. jätskiä pienille vieraille.

Milenan kanssa menimme uudestaan torille. Söimme makkarat. Minä myös lettuja kahvin kanssa. Nämä kuuluivat One Wayn tapahtumaan. Siellä oli myös musiikkia ja henkilökohtaisia puheenvuoroja. Sää oli siinä mielessä hyvä, että ei satanut. Runsaasti oli tiimiläisiä tapahtuman vastuissa. Paljon oli tullut muualta. Kun kävin kaupassa aiemmin, tapasin sielläkin kaksi tiimiläistä, jotka kutsuivat ihmisiä torille ja Ilosanoman iltaan klo 18 Ilolantie 14 olevaan toimipisteeseen. "Kutsupaketti", jonka sain oli mukava. Siinä oli kirjekuori, jonka sisällä oli levy valkoista suklaata. Kuori oli punaisella nauhalla koristeltu. Nauhassa oli kiinni Arvokortti, jossa teksti Joh. 3:16 ja toisella puolella muuta tekstiä. Kauniisti tehty kutsu oli nauhan alla. Siitä jo näki, että tapahtumaan oli paneuduttu. On er4inomainen asia, että uskovilla on näkyä koettaa tavoittaa ihmisiä evankeliumilla! Siunausta One Waylle!

Kun tulimme Milenan kanssa torilta kotiin, oli Minjakin jo herännyt päiväuniltaan.

Jonkinajan kuluttua saapui Timo meille - lapsiaan hakemaan. Oli ollut aamuvuorossa töissä. M-L valmisteli tarjottavia. Saunankiukaan kuumennuttua, menimme Timon ja Milenan kanssa lauteille. Löylyä oli riittämiin. 

Saunan jälkeen söimme iltapalaa ja joimme kahvia, lapset mehua. M-L oli tehnyt VHH-tarjottavaa - kananmunalevyn sisään laitettuja kaikenlaisia täytteitä. Annos syötiin käärönä grillitaskusta.

Iltapalan jälkeen mukavat vieraat - omat - lähtivät kotia kohti.

"Terhit" ovat hääreissulla Petroskoissa.

Siunausta!

Ps. "Joka sanoo valkeudessa olevansa, mutta vihaa veljeään, se on yhä vielä pimeydessä. Joka rakastaa veljeänsä, se pysyy valkeudessa, ja hänessä ei ole pahennusta" (1. Joh. 2:9-10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti