20190922

22.9.

Sunnuntai. Hyvissä ajoin siihen nousimme. 1.5 astetta lämmintä silloin. Aurinko näkyi. Aamupalaa ja kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa.

Menimme klo 10 rukoushetkeen helluntairukoushuoneen alakertaan. Haimme Salmen mukaan. 8 henkilöä.

Klo 11 alkoi yläkerrassa tilaisuus, jonka johti Arto Riihinen. Yhteislauluja. Todistuspuheenvuoroja Jumalan avusta kaksi kappaletta. Hannu-Heikki Hyppönen saarnasi. Hyvähenkinen - ei hyvä henkinen - tilaisuus. Kokouksen jälkeen ryyppäilimme kahvit alakerrassa.

Palattuamme kokouksesta kotiin söimme ja joimme kahvia.

Valmistautumista puhumiseen - aikaisemman valmistautumisen jatkoksi.

15.30:ksi menin hakemaan Salmen mukaan ja menimme One Way-seurakuntaan kokoukseen, joka alkoi klo 16. Matti lehtomäki johti. Yhteislauluja. Puhuin aiheesta, joka oli minulle annettu jo keväällä kun pyydettiin puhumaan. Kahvitarjoilu kokouksen lopuksi.

Palattuani kokouksesta kotiin vaihdoin vaattee4t ja menin Summassaren kuntoportaille. Aurinkoista. 7 lämmintä. Tällä kertaa kävelin 10 kertaa 153 porrasta vain ylöspäin. Portaiden yläpäästä jatkoin aina "samaan syssyyn" - jokaisen ylösnousukerran jälkeen - eli 10 kertaa 3.30 min. polkua portaiden alapäähän. Sitten taas portaat ylös. Polkuosuutta menin yhteensä 35 min. Palatessa lämmintä 6 astetta.

Iltapalaa ja kahvia.

Seurasin netin kautta mm. TV7:sta ohjelmaa kuolleista heränneestä. Siinä kertoivat - ja haastateltiin heitä - Siilinjärven Vapaaseurakunnan pastoria Pauli Kärkeä ja hänen vaimoaan Eila Kärkeä, jonka Jumala herätti kuolleista. Aiheesta löytyy netistä myös "vastustavaa" materiaalia. Mm. Vapaa-ajattelijain Liiton edustajan kirjoitus oli aika törkeä. Jumala kuitenkin tekee ihmeitä tänäänkin.

Lisää iltapalaa ja teetä.

Sellaista(kin) ollut tänä Sunnuntakina. 

Terolta on tänään tullut - ja viimeaikoina muulloinkin - ilmailuviestejä "vatsappiin", M-L:n älykkääseen puhelimeen. Lentokoneella on lennellyt tänäänkin ja saanut suoritettua jonkin kokeen. Ollessaan USA:ssa koko perheen voimin asumassa,työkomennuksen takia, suoritti siellä lentolupakirjan. Nyt on suoritellut myös sellaisia "tutkintoja", että on lupakirja voimassa myös Euroopassa. Minä nyt en kyllä oikein niistä ymmärrä, enkä silleen ole perilläkään, mutta jotain tuon tapaista olen ollut ymmärtävinäni.

Mutta, siunausta!

Ps. "Valvokaa, pysykää lujina uskossa, olkaa miehuulliset, olkaa väkevät. Kaikki, mitä teette, tapahtukoon rakkaudessa" (1. Kor. 16:13-14).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti