20190924

24.9.

Tiistai. En kovin varahin noussut. Marja-Leena nousi aikaisemmin. Aamupalaa ja kahvia.

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 12 henkeä. Aurinkoista.

Ruokaa ja kahvia.

Aloin kirjoitella jotakin, jonka tavoitteena olisi kokonaisuus, jota voisi kutsua kirjaksi. Onhan se aiheena ollut jo jonkun vuoden mielessä ja muistiinpanojakin jonkunverran sivuina papereille tuherrettuna. Sen aika näyttää mitä siitä tulee, vai tuleeko susi, vai suuri jänis.

Daniel soitti, että lähdenkö puolukkaan hänen ja isän - Deniksen - kanssa. Lupasin - ja niimpä kirjoitteluhommat pysähtyivät muutaman lauseen jälkeen.

Denis ja Daniel hakivat minut. Kahvin ja juuri M-L:n paistamien sämpylöiden jälkeen ajelimme puolukkaan. Niillä paikoilla, missä kävimme, ei niin kovin kovasti marjoja ollut. Tosin, jos emme olisi menneet, olisivat netkin punaiset marjat jääneet metsään - tai jonkun muun poimittaviksi.

Tultuamme pois metsästä, menin hakemaan Danielin ja Deniksen mukaan - kun Daniel oli saanut läksyt tehtyä - ja menimme Summassaaren kuntoportaille. Selkeä ilma. Kiipeilimme portaita. Minun askeltamiseni oli 10 kertaa 153 porrasta ylös ja alas yhtäjaksoisesti. Samoin Deniksen - hän meni vauhdikkaammin kuin minä. Daniel meni 5 kertaa - hänkin aika vauhdikkaasti. Muitakin välineitä nuoremmat miehet käyttelivät paikalla.

Puolentunnin päästä kotiintulosta menin saunaan Deniksen kanssa heillä. 

Iltapalaa ja teetä kotona.

Siunausta!

Ps. "Mutta te, rakkaani, rakentakaa itseänne pyhimmän uskomme perustukselle, rukoilkaa Pyhässä Hengessä..." (Juuda1:20).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti